Antena Căutare

Mii de oameni din București îngheață de frig în case. Zeci de blocuri și trei spitale, fără căldură și apă caldă: ”A fost convocat comandamentul la RADET!”

Peste 100 de blocuri din Capitală și trei spitale au rămas fără căldură și apă caldă. În urma acestor probleme, autoritățile au convocat un comandament. 

Potrivit Antena 3, comandamentul va avea loc la sediul RADET din Strada Ilioara nr. 16. La eveniment vor participa, alături de conducerea Regiei, angajați din toate departamentele, pentru a putea răspunde tuturor întrebărilor din partea presei.

Sunt trei mari spitale din Capitală afectate: Institutul Oncologic Fundeni, Institutul Clinic Fundeni şi Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. Nu au căldură nici 150 de blocuri.

Aceste probleme au apărut după ce joi au avut loc două avarii majore. Una la magistrala Grozăvești-Grivița și alta la magistrala 2. Termenul de finalizare al reparațiilor este până la finalul zilei.

Câinii salvatori Challapa şi Billy din România participă la misiunea de căutare şi salvare a victimelor cutremurului din... Update: Tragedie! O maşină a căzut în Dunăre și șoferul a dispărut în larg....
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x