Antena Căutare

Observator Update, 19 martie, ora 12:00: Vot în Parlament pentru starea de urgență

#ObservatorUpdate: Informațiile orei 12:00 despre coronavirus în România și în lume, transmise de Bianca Iacob.

Are loc prima ședință online a Parlamentului României, iar votul pentru măsurile din decret va avea loc la distanță prin telefon sau de pe diverse device-uri.

În decret mai sun și măsuri precum închiderea graduală a circulației în anumite zone sau limitarea accesului în unele zone geografice. Aceste măsuri care au calitatea de a se implementa gradual nu înseamnă că vor fi impuse imediat, ci doar în cazul în care epidemia de coronavirus va ieși de sub control.

Dacă votul aprlamentarilor va fi negativ, nu vor mai avea efect, ceea ce înseamnă că vom ieși din starea de urgență. Însă, parlamentarii au cerut Președintelui României Klaus Iohannis să decreteze stare de urgență.

Până la acest moment în România au fost confirmate 260 de cazuri de infectare cu coronavirus. LA ora 13:00 vom afla câte cazuri au mai fost înregistrate!

Înca un spital închis din cauza coronavirusului. Cel puțin 23 de medici și asistente sunt izolați la domiciliu... Mai mulți români din județul Iași au plecat la muncă în Germania în plină pandemie de coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x