Antena Căutare

Oficial. Sunt peste 100 de morți în mai multe localități din România. Mulți copii printre victime!

Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 112, ultima victimă fiind un bărbat de 34 de ani din Gorj. El este singurul român care în anul 2016 a făcut un transplant de plămâni la clinica AKH din Viena, iar de o săptămână era internat la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta“ din Bucureşti.

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunţat, luni, că în cazul bărbatului de 34 de ani a fost confirmat virusul gripal tip A, subtip H3, el având condiţii medicale preexistente şi nefiind vaccinat antigripal.

Bărbatul a murit duminică, numărul deceselor provocate de gripă ajungând astfel la 112.

Bărbatul era din comuna Fărcăşeşti, fiind singurul român care în anul 2016 a făcut un transplant de plămâni la clinica AKH din Viena. El era internat de o săptămână la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta“ din Bucureşti, unde fusese adus în stare gravă.

Veste senzațională. Se fac angajări masive. 25.000 de români sunt așteptați. Salariile sunt excelente!... Ambiţia şi determinarea Berbecilor sunt extrem de puternice. Horoscopul zilei, 27 martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x