Antena Căutare

Olivia Păunescu, prezentatoarea Observator 12 de la Antena 1, a doua lună de miere, în Grecia

Olivia Păunescu, prezentatoarea Observator 12 de la Antena 1, s-a bucurat zilele trecute de o a doua lună de miere, în Grecia, într-o destinaţie care i-a întrecut cu mult aşteptările.

Colaj foto Olivia Paunescu Galerie
Olivia Păunescu, prezentatoarea Observator 12 de la Antena 1, a doua lună de miere, în Grecia

Olivia Păunescu, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri de la Antena 1, a vorbit despre cât de bine s-a simțit în Grecia alături de soțul ei.

Olivia Păunescu: "Nu am pierdut niciun apus de soare, indiferent de unde l-am admirat. Spectacolul e copleșitor"

"Am avut șansa să ne bucurăm de zile senine și călduroase de toamnă și nu am pierdut absolut niciun apus de soare, indiferent de unde l-am admirat. Dar, cu siguranță, în Oia, spectacolul este copleșitor. Mii de oameni se adună cu două ore înainte pe creste și fiecare își caută locul perfect de unde să surprindă momentul în care soarele portocaliu se reflectă pe clădirile albe cu cupole albastre pentru ca, mai apoi, să se scufunde, pur și simplu, în apă", a spus Olivia Păunescu.

Citește și: Imagine înduioșătoare cu Olivia Păunescu în copilărie. Cum arăta prezentatoarea când avea 7 ani

Aceasta a continuat: "Arhitectura specială, priveliștile fascinante, nisipul negru și urmele lăsate de lava vulcanică pe pantele abrupte fac peisajul de o frumusețe stranie, aproape nepământeană. Santorini m-a cucerit definitiv. Nicio poză și nicio filmare nu pot reda senzația unică pe care această insulă fabuloasă o transmite", a declarat Olivia, la întoarcerea la pupitrul Observator.

Totodată, destinaţia a fost cadrul perfect pentru ca prezentatoarea de la Observator, pasionată de modă, să afişeze mai multe ţinute spectaculoase. Shooting-uri la apus, dar și multe momente romantice, în locuri mai puțin cunoscute, de toate s-a bucurat Olivia Păunescu în vacanţa din Grecia.

Olivia Păunescu: "Tocmai această frumusețe ne-a îndemnat să vrem să vedem mai mult, așa că am făcut și un tur al insulei cu un ghid, un localnic, care ne-a arătat și locuri mai puțin vizitate de turiști, ne-a făcut cunoștință cu artiști plastici care lucrează ceramica și ne-a dus la câteva crame renumite. Doar vinul de Santorini este faimos si asa cum ne-a spus chiar el: <<Santorini are mai multe biserici decât case și mai mult vin decât apa.>>"

Prezentatoarea Observatorului s-a întors cu bateriile încărcate și este pregătită pentru o toamnă plină de surprize și exclusivități la Observator, unde poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 12.00, pe Antena 1, alături de Andreea Țopan și Valentin Butnaru, cu cele mai noi știri și interviuri în exclusivitate cu oamenii momentului.

Cu cât va crește salariul minim de la 1 ianuarie 2022... Când va fi atins vârful valului 4 al pandemiei. Se preconizează că vor fi 20.000 de cazuri pe zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x