Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

OMS a făcut o descoperire șocantă și a oprit TOT! "Nu mai testăm nimic, este degeaba!"

Organizația Mondială a Sănătății a făcut o descoperire șocantă și a oprit duminică toate testele și tratamentele cunoscute folosite împotriva coronavirusului! Motivul este unul șocant! Ce s-a întâmplat cu pacienții după administrarea continuă a tratamentelor cunoscute

OMS a făcut o descoperire șocantă și a oprit TOT! "Nu mai testăm nimic, este degeaba!"

OMS a pus stop! Organizația a anunțat, duminică, oprirea studiilor clinice referitoare la folosirea medicamentului pentru malarie hidroxiclorochină şi a combinaţiei de medicamente pentru HIV lopinavir/ritonavir pentru tratarea pacienţilor cu COVID-19 spitalizaţi. Adevăratul motiv: s-a aflat că aceste tratamente nu a redus mortalitatea deși au fost adiminstrate în cantități mari. Oamenii au fost răpuși oricum de coronavirus!

De la începutul pandemiei s-au înregistrat cel puțin 523.011 de decese în întreaga lume, 5.134 dintre aceste decese fiind înregistrate în ultimele 24 de ore. În Statele Unite au fost raportate 53.213 de cazuri noi consemnate vineri, a arătat OMS.

Ce au arătat testele pe medicamentele administrate

Coronavirus în România, 5 iulie 2020. Alertă! S-au înregistrat alte 319 cazuri de coronavirus. Numărul total al bolnavilor a ajuns la 28.937

Primele rezultate ale studiului clinic au arătat că hidroxiclorochina şi lopinavir/ritonavir au redus foarte puţin sau deloc mortalitatea pacienţilor cu COVID-19 spitalizaţi, comparativ cu tratamentele standard. „Investigatorii din studiile de solidaritate vor întrerupe studiile imediat”, a anunţat OMS într-un comunicat, referindu-se la studiile clinice efectuate e organizaţie în multiple ţări.

Chiar dacă este o decizie radiclă, măsura nu va afecta alte studii unde aceste medicamentele sunt folosite pentru pacienţii care nu sunt spitalizaţi sau ca profilaxie.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro