Antena Căutare

Oprescu: Riscam sa nu mai putem acorda subventii la incalzire iarna viitoare

Bucurestenii ar putea plati mai mult pentru incalzire, iarna viitoare, atrage atentia primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Primaria risca sa nu mai poata suporta din propriul buget subventiile la incazire, din cauza cresterii pretului gigacaloriei.

Oprescu incearca sa gaseasca o solutie si a discutat, duminica, cu primarii de sector despre posibilitatea concesionarii RADET.

In urma cu aproximativ doua saptamani, edilul-sef dadea asigurari ca bucurestenii nu trebuie sa se teama ca vor ramane fara caldura din cauza datoriilor catre furizor. Asigurarile au venit de la directorul RADET si primarul general al Capitalei Sorin Oprescu in emisiunea Sinteza zilei cu Mihai Gadea, din data de 21 ianuarie 2011.

In aceeasi emisiune, primarul General al Capitalei a infirmat si zvonurile referitoare la marirea pretului gigacaloriei, in cadrul unei conferinte de presa. „Pretul gigacaloriei nu a fost marit", a insistat edilul.

„Bucurestenii pot fi linistiti ca in aceasta iarna nu vor fi probleme, chiar daca unii responsabili se joaca cu aceste lucruri grave", a dat asigurari Sorin Oprescu.

„Primaria Bucurestiului face eforturi pentru a rezolva problemele", a adaugat primarul general al Capitalei.

Initiativa: Munca la negru, pedepsita cu inchisoarea!... Noi concedieri la Bechtel: Peste 800 de oameni vor fi disponibilizati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x