Antena Căutare

(P) Servicii funerare complete în București

În tradiția noastră creștin-ortodoxă, înmormântarea este cel mai important eveniment în caz de deces - atât ca ritual religios, cât și în cadrul procedurilor funerare.

Servicii funerare complete în București Galerie
Servicii funerare complete în București | Servicii funerare complete în București

Primul și cel mai important pas în cazul decesului cuiva apropiat îl reprezintă contactarea unei agenții de pompe funebre care oferă servicii funerare complete.

Iar una dintre cele mai bune alegeri pentru a se ocupa, în numele dumneavoastră, de totalitatea procedurilor funerare și provocărilor birocratice generate de deces, o reprezintă agenția de pompe funebre Funerare 24, care oferă servicii funerare complete în București și județul Ilfov. Detalii despre oferta completă de servicii precum și modalități de contact găsiți pe site-ul propriu, la adresa funerare24.ro

Mulți dintre noi se gândesc că se pot ocupa pe cont propriu de tot ce este necesar în cazul unui deces în familie, iar firma de pompe funebre este utilă doar pentru îmbălsămare, procedură ceruta de legislația în vigoare, și transportul funerar al defunctului (la camera mortuară, respectiv capelă, biserică și cimitir).

Însă decesul generează, pe lângă necesitatea îndeplinirii unor proceduri de tip funerar, într-o ordine exactă și într-un interval de timp bine stabilit, și o grămadă de obligații de natură administrativă sau birocratică. Autorizații, declarații și documente necesare pentru aproape fiecare din procedurile funerare cerute de lege sau tradițiile noastre cultural-religioase.

Serviciile funerare și înmormântarea

Cel mai avantajos din punct de vedere atât al prețului, cât și al economiei de timp și lipsă a bătăilor de cap, este nu să achiziționăm serviciile funerare separat, ci să alegem un pachet funerar complet din cele pe care majoritatea agențiilor de pompe funebre le pun la dispoziție. La care putem adăuga opțiuni adiționale – agenția Funerare 24 vă oferă, de exemplu, pachete funerare ce pot fi complet personalizate pentru a satisface pe deplin necesitățile și dorințele dvs. Si asta fără să vă încarce factura – onestitatea și politica de preturi complet transparentă reprezintă valori pe care conducerea firmei pune mare preț iar politica internă este foarte strictă in aceasta privință.

In plus, costul integral al serviciilor funerare vi-l puteți recupera prin ajutorul de deces oferit de Casa de Pensii, a cărui valoare curentă este de 5.429 lei. Este de preferat să delegați întocmirea dosarului tot agenției de pompe funebre, care pe baza experienței personalului poate rezolva problema rapid si eficient.

Dacă ăsați și înmormântarea în sarcina firmei de pompe funebre, puteți să vă luați rămas bun de la persoana pierdută alături de cei apropiați, fără să vă mai faceți și alte griji. Agenția funerară se va ocupa de stabilit cele necesare cu preotul, cu groparii, cu furnizorii de catering pentru parastas și alte persoane implicate în desfășurarea ceremoniei de înmormântare. Funerare 24 oferă și asistenta gratuită completă de la început pană la sfârșit. Ceea ce înseamnă și că întotdeauna veți avea alături un agent funerar care sa va răspundă la orice întrebare sau să vă ofere un sfat. Discret, eficient și cu compasiune.

Pentru orice întrebare legată de domeniul funerar, sau un simplu sfat gratuit, puteți apela oricând echipa Funerare 24 la numărul de tel. 0759 555 551.

Traficul rutier, îngreunat de ninsoare. Cum se circulă pe drumurile mari din România. Meteorologii au emis cod galben de... (P) Sectoarele în care a explodat numărul mediu de aplicări pe ejobs.ro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x