Antena Căutare

Parapsiholog celebru, Lucian Iordănescu, condamnat definitiv la închisoare. Cum se folosea de tot ce știa ca sa facă șantaj

Parapsihologul Lucian Iordănescu, în vârstă de 82 de ani a fost condamnat definitiv la 4 ani şi 3 luni de închisoare pentru că şi-a şantajat şi ameninţat cu moartea fosta parteneră. Ce terapii a folosit să o prindă într-o plasă a terorii.

Parapsihologul Lucian Iordănescu, în vârstă de 82 de ani a fost condamnat definitiv la 4 ani şi 3 luni de închisoare pentru că şi-a şantajat şi ameninţat cu moartea fosta parteneră.

sursazilei

S-a autoproclamat parapsiholog, și a bătut televiziunile în lung și-n lat de-a lungul timpului, oferind consultanță în cazuri destul de dificile. El a analizat de-a lungul timpului situații delicate în care se aflau peroanele, comunica cu sufletele celor plecați dintre noi, dezlega de blesteme și chiar analiza situații paranormale. Și regretata Mădălina Manole i-a cerut ajutorul în anul 2003.

Ei bine, priceperea și-a folosit-o nu doar pentru a ajuta oamenii, ci aparent și pentru a le face rău. Bărbatul în vârstă de 82 de ani este condamnat acum definitiv la 4 ani şi 3 luni de închisoare pentru că şi-a şantajat şi ameninţat cu moartea fosta parteneră.

Parapsihologul Lucian Iordănescu, în vârstă de 82 de ani a fost condamnat definitiv la 4 ani şi 3 luni de închisoare pentru că şi-a şantajat şi ameninţat cu moartea fosta parteneră

Partenera lui i-a fost pacientă, iar mai apoi a intrat într-o relație cu ea Cum, însă? Este îndoielnic și asta pentru că el o supunea unei terapii "de conectare cu sine" și în toată această perioadă, ea era fotografiată și filmată! Pentru că femeia venea la un psiholog, ea și-a deschis sufletul și și-a pus pe tavă toate slăbiciunile și în cursul lunii aprilie victima s-a mutat chiar în apartamentul psihologului, unde spunea că și-a găsit liniștea.

Femeia era surprinsă în ipostaze intime, iar cu aceste materiale, ulterior, ea a fost amenințată și mai mult decât atât, bărbatul a trimis familiei astfel de materiale video. Rechizitoriul arată faptul că în perioada 24 mai-10 septembrie, acesta a încercat, prin constrângere, să o determine pe femeie să aibă o relație intimă cu el, potrivit Antena3.

Lucian Iordănescu nu este la prima sa faptă de acest fel, pentru că a mai fost condamnat, în 2018 într-un alt dosar, la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru aceleași infracțiuni.

Citește și: Guvernul scumpește alcoolul, țigările, băuturile cu zahăr și mâncarea. Sunt preconizate și schimbări la impozitul pe profit

După câteva luni petrecute împreună, bărbatul a început să devină violent, iar femeia a încercat să scape din ghearele lui, doar că el a venit și i-a adus în atenție filmulețele cu ea. Acela a fost momentul de trezire pentru femeie, care și-a dat seama că a fost de fapt o înscenare totul pentru plăcerea lui.

Femeia a reușit să scape și l-a dat pe mâna poliției. El a fost condamnat definitiv, dar spun anchetatorii, faptul că numărul victimelor acestuia a fost mult mai mare, dar multe femei nu au depus plângere la poliție.

În 2007, parapsihologul Lucian Iordănescu a dezvăluit că Mădălina Manole l-a contactat pentru că voia să afle cum acţionează şi cum se anihilează un blestem

Parapsihologul Lucian Iordănescu a dezvăluit la Antena 3 că, în 2003, Mădălina Manole l-a contactat pentru că voia să afle cum acţionează şi cum se anihilează un blestem.

"Am vorbit cu ea în 2003. Am avut vreo 45 minte de dialog. Ea era foarte interesată de blesteme, era pe frecvenţa de recepţie a informaţiilor. A avut o copilărie agitată, în familie şi a atras asupra ei anumite vibraţii care nu i se adresau direct.

A atras a asupra ei aceste forme de blestem. În momentul în care ea a trecut în altă lume au început tot felul de frământări în jurul ei, lupte. Părinţii se certau cu actualul soţ. Câmpurile astea o deranjau. Eu am mai discutat cu ea, după ce a plecat. Era foarte deranjată că nu era linişte în jurul ei. Din această cauză ea nu se poate ridica în celalt plan. Blestemele sunt foarte frecvente (...)", a declarat Lucian Iordănescu, parapsihologul care s-a ocupat de cazul Mădălinei Manole.

Citește și: Mirela Vaida, asistată de psiholog în direct, după ce a fost atacată de o femeie în platoul Acces Direct

O altă țară introduce serviciul militar obligatoriu. Cum justifică autoritățile decizia, care a zguduit pe toată lumea... Ce înseamnă steagul galben cu roșu la mare. De ce este acesta arborat și care steag interzice accesul în apă...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x