Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Pare că bate cu disperare la ușa vecinilor, dar adevărul este altul. Imaginile care s-au viralizat imediat

Un filmuleț cu o femeie care bate cu disperare la ușa vecinilor s-a viralizat cu o viteză uimitoare în mediul online, iar ea este doar unul dintre eroii zilelor noastre.

Caroline s-a transformat într-o secundă într-o eroină pentru o familie cu 4 copii

Instagram

Materialul video cu o femeie în halat, care bate cu disperare în ușa casei de alături, sună la sonerie și țipă la cei din casă să iasă este unul care nu poate decât să ne umple de bucurie. Femeia din Avondale, Arizona a devenit celebră pe internet după ce proprietare casei, femeia căreia i-a salvat familia de la moarte, a făcut publice imaginile.

LOTO 6/49 - joi 7 ianuarie 2021. Numerele la tragerile loto

Imaginile au apărut pe contul de Instagram goodnews_movement, iar acum fac înconjurul lumii. Toată situația în care femeia îmbrăcată în halat încerca să-și scoată vecinii din casă după ce a observat că locuința lor a luat foc a fost înregistrată video de camera pe care aceștia o aveau instalată în dreptul soneriei de la ușa principală.

Carolyn Palisch este numele femeii salvator. Aceasta era în casă în prima zi din acest an când a observat că din casa vecinilor ei iese un fum dens. În interiorul casei se afla o familie cu patru copii.

"Singurul lucru la care m-am gândit atunci a fost la copii", a declarat femeia. Așa că nu a mai stat deloc pe gânduri și a bătut la ușă tare, a sunat la sonerie, iar atunci când proprietarii au auzit-o și au deschis ușa, a intrat după ei în casă pentru a se asigura că au ieșit toți din locuință.

Cum fiecare secundă a contat, femeia este salvatoare a șase oameni datorită simțului civic. Poliția a sosit la fața locului, iar oamenii legi au declarat pentru sunnyskyz.com că dacă nu reacționa atât de repede, nu aveau nicio șansă, mai ales că toți cei din casă dormeau. Acoperișul casei s-a prăbușit la numai câteva minute după ce toți cei șase din casă au reușit să părăsească locuința.

Acela a fost momentul în care relația din salvator și persoanele salvate a trecut la nivelul următor, iar de la stadiul de vecini au ajuns să fie o familie unită și frumoasă, așa cum a spus chiar proprietara casei care a fost mistuită de flăcări.

Recomandari