Antena Căutare

Paște 2019. Program Târguri de Paște în București și în țară

Paște 2019. Program Târguri de Paște în București și în țară. Paștele se apropie cu pași repezi, iată multe informații utile despre cele mai frumoase târguri de Paște din România, pe care merită să le vizitezi cu ocazia Sărbătorii de Paști

Paște 2019. Program Târguri de Paște în București și în țară Galerie
Paste 2019 | pexels.com

Paște 2019. Program Târguri de Paște în București și în țară. Paștele se apropie cu pași repezi, iată multe informații utile despre cele mai frumoase târguri de Paște din România, pe care merită să le vizitezi cu ocazia Sărbătorii de Paști

Sărbătoarea Sfintelor Paști se apropie și cu toții suntem nerăbdători să întâmpinăm învierea Domnului Iisus Hristos așa cum se cuvine, cu lumină în suflet, pace în casă și bucate alese pe masă în prezența celor dragi.

În multe orașe mari din țară se organizează târguri de Paște pentru a-i ajuta pe români să se aprovizioneze cu produsele necesare, dar și cu cadouri. Iată câteva dintre cele mai frumoase târguri de Paște care te așteaptă să le calci pragul luna aceasta.

Paște 2019. Program Târguri de Paște în București și în țară

Paste 2019

pexels.com

Paște 2019 - Program Târg de Paște în București

Prin Creart, Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, Primăria Municipiului București organizează în perioada 20 – 29 aprilie 2019, cea de-a zecea ediție a Târgului dedicat Sărbătorilor Pascale din Capitală – „Tradiții și Flori de Sărbători”, în Parcul Regele Mihai I, intrarea Charles de Gaulle.

Târgul de Paște reprezintă, în fiecare an, un bun prilej de redescoperire a produselor din gospodăriile țărănești și a meșterilor tradiționali, creând astfel o punte între mediul rural și cel urban.

In fiecare zi, între orele 10:00 – 21:00, vizitatorii vor putea descoperi, la cele peste 70 de căsuțe din cadrul evenimentului, obiecte meșteșugărești și produse culinare, dar și o zonă gastronomică amenajată, cu gustări calde și specialități de sezon. În cadrul târgului, bucureștenii vor găsi sute de produse tradiționale, precum: ouă încondeiate și decorate tradițional, ii, icoane pictate, obiecte din piele, ceramică, sticlă și lemn, accesorii și decorațiuni pentru masa de Paște, cozonaci, prăjituri de casă, pască etc.

Paște 2019. Program Târguri de Paște în București și în țară

Paste 2019

pexels.com

Paște 2019 - Program Târg de Paște Brașov

În perioada 19 -20 aprilie, ești așteptat în Brașov la Târgul de Paşte organizat la parter, intrare Jysk, să alegi tot ce ai nevoie pentru un Paște minunat. Nu vor lipsi atelierele gratuite pentru copii și multe alte surprize.
Aici te așteaptă multe bunătăți culinare, decorațiuni și multe daruri speciale pentru toți cei dragi.
Ne dorim ca de Paşte totul să fie perfect, de la mâncarea servită la masa în familie până la decorațiunile care înveselesc casa și cadourile de la iepuraș, de aceea anul acesta Elianamall îţi vine în ajutor pentru ca tu să te bucuri de sărbători liniștite și îmbelșugate!

Program: 19 aprilie: 13:00 - 20:00
20 aprilie: 9:00 - 18:00

Paște 2019 - Program Târg de Paște Timișoara

Iepurași, flori, fluturași și morcovi înfipți în pământ – acestea sunt noile decorațiuni cumpărate de primărie pentru Târgul de Paști. Primarul Timișoarei Nicolae Robu deschide vineri, la ora 17, cea mai nouă ediție a târgului, înghesuit în spațiul de vizavi de Catedrala Mitropolitană.

La Târgul de Paști veți găsi o căsuță dedicată promovării Timișoarei, colaci secuiești, costume tradiționale românești, decorațiuni de sezon, lumânări parfumate, produse de patiserie, vin, icoane și alte produse lucrate manuale, dar și un carusel.

Târgul de Paști a fost amenajat în spațiul de vizavi de Catedrala Mitropolitană. Acolo au fost amplasate 50 de căsuțe și diverse butaforii, de la iepurași și morcovi, până la floricele și fluturași. Toate înfipte în pământ. Nu lipsesc ouăle uriașe, precum și un cuib cu ouă, pe care au fost așezați din loc în loc fluturași.

Program

Vineri, 5 aprilie

17.00 – Deschidere oficială, concert Timișoara Big Band

Sâmbătă, 6 aprilie

16.00 – Parada Iepurașilor, spectacol pentru copii

Duminică, 7 aprilie

13.00 – Concert coral susținut de Corala Epifania din Timișoara

Sâmbătă, 13 aprilie

16.00 – „Pictăm împreună Hazliții pe ouă uriașe”

Duminică, 14 aprilie

13.00 – Concert coral susținut de Facultatea de Teologie Timișoara

Vineri, 19 aprilie

16.00 – Expoziție de pictură „Lumina Florilor de Paști” – Muzeul Catedralei Mitropolitane

Sâmbătă, 20 aprilie

11.00– Decorarea Oului Uriaș, demonstrație culinară

Ateliere de ceramică, ouă încondeiate, sculptură în lemn

Duminică, 21 aprilie

17.00– Pelerinajul Floriilor organizat de Catedrala Mitropolitană.

Paște 2019. Program Târguri de Paște în București și în țară

Paste 2019

pexels.com

Paște 2019 - Program Târg de Paște Oradea

Prima ediție a târgului de la Oradea dedicat sărbătorilor pascale îl aduce în prim plan pe iepuraș. În Piața Unirii, se găsesc peste 20 de căsuțe tradiționale care vând produse lucrate manual, suveniruri, brânzeturi și delicii locale. Copiii găsesc aici ciuperci uriașe, căsuțe din pădure, ouă încondeiate, iepurași uriași, ateliere de pictură pe obiecte de ceramica. Există și un Parc de Zone Populare, unde vor avea loc concerte în aer liber. Tot aici, a fost amenajată o Mini-Grădină Zoologică unde cei mici pot face plimbări cu poneiul sau pot admira iepurii.

Paște 2019 - Program Târg de Paște Sibiu

Aflat la a VIII a ediție, târgul de Paște de la Sibiu este fără îndoială cel mai spectaculos din țară. Se organizează în fiecare an în Piața Mare și adună peste 45 de expozanți din toate colțurile României. Ei își prezintă în căsuțele decorate în spiritul sărbătorilor pascale cele mai frumoase cadouri și bunătăți locale. Anul acesta, târgul scoate în evidență pentru prima data, o activitate foarte populară în Elveția: târgul de lumânări. Aici, vizitatorii se pot aventura în realizarea propriilor lumânărele colorate și parfumate prin străvechea tehnică a tragerii. Atracția principală este Căsuța Iepurașilor. Cei mici vor găsi aici un carusel tradițional, o cetate gonflabilă și un trenuleț care circulă în centrul vechi al Sibiului, pe toată perioada sărbătorilor.

Sursă foto: pexels.com

Declinul demografic a încetinit în februarie, datorită scăderii mortalităţii... Medic: "Orice tânăr care consumă droguri de pe litoral ar putea muri subit!" Pachetele cu cocaină, împrăștiate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x