Căutare Live

E oficial! Se deschid toate parcurile şi grădinile publice din Capitală. Data anunțată de primarul Gabriela Firea

Din acest sfârşit de săptămână se deschid toate parcurile, grădinile publice, inclusiv Grădina zoologică, precum şi cimitirele din Capitală, anunţă primarul general, Gabriela Firea.

Se deschid toate parcurile şi grădinile publice din Capitală

Hepta

Primăria Capitalei a luat decizia de a redeschide parcurile, odată cu încetarea stării de urgență pe teritoriul României.

"Din acest weekend se deschid toate parcurile, grădinile publice - inclusiv Grădina zoologică - şi cimitirele din Capitală. Primăria Capitalei a propus acest punct pe ordinea de zi, care a fost şi votat, în cadrul şedinţei de azi (n.r. - marţi) a Comitetului municipal pentru situaţii speciale de urgenţă. Le mulţumim tuturor colegilor din prefectură, primarii de sector, poliţie, jandarmerie, ambulanţă şi celelalte instituţii deconcentrate, membre ale acestui for", a scris edilul general pe Facebook.

Citește și:

Care sunt măștile neconforme, care se vând cu cel puțin 4 lei în România. Protecția Consumatorului a făcut lista! Ai grijă ce cumperi!

Gabriela Firea i-a rugat pe cetăţeni să evite zonele aglomerate, să păstreze distanţa socială, să se spele des pe mâini şi să se dezinfecteze.

Firea: Din 15 mai se deschid toate parcurile, grădinile publice, inclusiv grădina zoologică, şi cimitirele din Capitală... „S-au sinucis deja trei persoane!” De două luni, fiica ei este blocată, în larg, pe un vas de croazieră. Românii trăiesc...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri