Antena Căutare

Pe 22 decembrie 1989, bucureștenii au ieşit în stradă şi l-au forţat pe Nicolae Ceauşescu să fugă cu un elicopter

Câteva ore mai târziu, sediile unor instituţii publice erau atacate cu focuri de armă de persoane necunoscute. La 28 de ani de la acele vremuri, Parchetul Militar anunţă că psihoza a fost creată prin dezinformare. Anchetatorii din dosarul Revoluţiei au precizat că au identificat sursa sunetului cu efect de panică.

Câteva ore mai târziu, sediile unor instituţii publice erau atacate cu focuri de armă de persoane necunoscute. La 28 de ani de la acele vremuri, Parchetul Militar anunţă că psihoza a fost creată prin dezinformare.

Anchetatorii din dosarul Revoluţiei au precizat că au identificat sursa sunetului cu efect de panică.

În România ar fi existat, încă din 1987, două tipuri de imitatoare de foc militare. Procurorii cercetează infracţiuni contra umanităţii, fără să acuze, până acum, pe cineva.

Ion Iliescu a scris astăzi, pe blogul personal, că "în România a avut loc o revoluţie, indiferent ce se străduiesc să acrediteze cei cărora acest act nu le e pe plac".

Permisul de conducere, tot mai greu de obținut. La ce trebuie să se aștepte cei care vor să devină șoferi în 2018... Suferință fără margini! Cinci surori au rămas orfane de mamă înainte de Crăciun. Femeia de 26 de ani aflase că are leuce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x