Antena Căutare

Pe pagina Ministerului Apărării li s-a adus un omagiu celor trei militari morți! Românii: „Nu sunt bani pentru tehnică militară?!! Dar pentru politicieni și neamurile lor sunt bani?”

Dumnezeu să-i odihnească pe bravii noștri camarazi! Trei militari români, plutonierul-major Mihai Ionuț Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană și caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader, au decedat în accidentul de aseară, în apropierea localității Valea Urdei, din județul Argeș. 

După ce trei militari români au murit după ce un camion în care se aflau 13 persoane s-a răsturnat, joi seară, într-o râpă de aproximativ 40 de metri, în localitatea Dâmbovicioara din judeţul Argeş, pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării a fost postat un mesaj emoționnat. De asemenea, românii s-au arătat îndurerați de această tragedie și îi deplâng pe militari.

„Dumnezeu să-i odihnească pe bravii noștri camarazi! Trei militari români, plutonierul-major Mihai Ionuț Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană și caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader, au decedat în accidentul de aseară, în apropierea localității Valea Urdei, din județul Argeș. (...) În această dimineață, de la ora 8.30, vor fi organizate în unitățile militare din țară ceremonii de comemorare a militarilor decedați în tragicul accident. Conducerea Ministerului Apărării Naţionale este alături de familiile îndoliate și transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanţe”, a fost mesajul postat pe rețeaua de socializare.

CITEȘTE ȘI: Primele imagini de la fața locului în care camionul militarilor s-a răsturnat în prăpastie!


Plutonierul-major Mihai Ionuț Toma avea 38 de ani și era necăsătorit. Era veteran al teatrelor de operații, cu două misiuni executate în Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2002.

Caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader era în vârstă de 32 de ani, era căsătorit și avea un copil. Executase o misiune în teatrul de operații din Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2008.

Caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană, avea 40 de ani, era angajat al MApN din anul 2002. Era căsătorit și avea un copil.

„Nu sunt bani pentru tehnică militară?!! Dar pentru politicieni și neamurile lor sunt bani?”, au scris, revoltați, românii.


Toți militarii răniți sunt în stare stabilă și se află internați în spitale militare

Doi dintre ei se află în îngrijirea medicilor de la Spitalul Militar de Urgență “Regina Maria” din Brașov, unul la Spitalul Militar de Urgență “Dr. Ion Jianu” din Pitești, iar ceilalți șase se află, la ora difuzării comunicatului, în proceduri de transfer către Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila” din București.


Drama de pe Valea Prahovei a întristat România întreagă! Deși murise, medicii i-au făcut cezariană pe stradă femeii însă... Berbecii ar trebui sa petreacă mai mult timp pe acasă. Horoscopul zilei, 30 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x