Antena Căutare

Două comunități de romi, luate cu asalt de polițiști și procurori! Ce căutau oamenii legii?

Zeci de membri ai trupelor speciale au luat cu asalt, în această dimineaţă, mai multe case din două comunităţi de romi din judeţul Iaşi. Potrivit unor surse, este vorba despre nişte percheziţii făcute în mai multe dosare deschise pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Zeci de membri ai trupelor speciale au luat cu asalt, în această dimineaţă, mai multe case din două comunităţi de romi din judeţul Iaşi. Potrivit unor surse, este vorba despre nişte percheziţii făcute în mai multe dosare deschise pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Desfăşurarea de forțe din această dimineață a vizat comunităţi din localităţile Grajduri și Ciurea. Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate împreună cu procurorii DIICOT Iaşi au participat la acțiunea de amploare care a avut drept scop destructurarea unei rețele de evazioniști.

Au fost luaţi și duşi la audieri 20 de oameni, iar din casele celor vizați, anchetatorii au ridicat mai multe documente, dar şi bijuterii din aur. Surse neoficiale spun că cei duși la audieri sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani, dar și comerț ilicit cu metale prețioase.

Cercetările continuă în acest caz. Oamenii luaţi de anchetatori sunt și acum la audieri. Rămâne de văzut dacă va fi pus sub acuzare, dar și dacă vor fi luate alte măsuri în acest caz.

Moarte CUMPLITĂ pentru o femeie din Craiova! Medicii nu au putut să o salveze... Burse de la stat pentru tinerii care se vor orienta către domeniul IT. Care este singura condiție ce trebuie îndeplinită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x