Antena Căutare

Peste 6.600 de scoli si gradinite, din 12 judete si Bucuresti, raman inchise joi si vineri

Scolile sunt inchise si azi si decamdata nimeni nu stie cand se vor redeschide. In aceasta situatie sunt elevii din 6600 de unitati de invatamant, din 12 judete si din Bucuresti. La Focsani, in schimb, autoritatile au decis sa suspende cursurile pana la sfarsitul saptamanii.

Ministerul Educatiei a decis sa inchida scolile pana cand vremea se va imbunatati si copiii vor putea ajunge in siguranta la scoala.

Potrivit situatiei inregistrate pana la ora 10.00, in Bucuresti si judetele Botosani, Braila, Buzau, Calarasi, Ialomita, Iasi, Ilfov, Olt, Tulcea, Vaslui, Vrancea si Giurgiu cursurile au fost suspendate integral miercuri, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS).

Peste 6600 de scoli au ramas inchise, cu aproape 200 mai putine ca ieri. La majoritatea dintre ele nu se poate ajunge din cauza troienelor, iar altele din cauza problemelor cu energia electrica.

Meteorologii au prelungit codul portocaliu de ninsori si viscol pentru opt judete din sud-estul tarii pana miercuri seara, cand intra in vigoare codul galben de ger in aproape toata tara, pana duminica.

Codul galben de ger intra in vigoare de miercuri si pana duminica, la ora 10.00, in toata tara, temperaturile minime ajungand pana la -25 de grade.

Cristian Petrescu, propus la MDRT: Lucram impreuna la continuarea programelor existente... VIDEO! Magazin profitabil in curtea inchisorii din Bacau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x