Antena Căutare

Plătești acum 7.000 de lei sau soţia ta moare! Caz șocant într-un spital din România, dezvăluit chiar de un medic

Postarea de pe o rețea de socializare a Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, a devenit virală, după ce medicul povestește cum o tânără care a ajuns într-o clinică privată, în stare gravă, a fost în pericol de a-și pierde viața din pricina ignoranței medicilor.

Postarea de pe o rețea de socializare a Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, a devenit virală, după ce medicul povestește cum o tânără care a ajuns într-o clinică privată, în stare gravă, a fost în pericol de a-și pierde viața din pricina ignoranței medicilor.

Monica Pop a povestit pe Facebook, notează observator.tv, cum femeia s-a simțit rău la locul de muncă, iar colegii n-au sunat la Urgențe, ci la clinica cu care compania avea contract. Lucrurile aveau să ia o turnură rușinoasă pentru sistemul de sănătate privat din țara noastră, susține medicul.

Mai jos, postarea intergrală:

"CAZ GRAV !!! CINE PLATESTE ???!!!

Medicul cu care are contract o firma este chemat pt ca o salariată se simtea foarte rău. Desi constată că pacienta e f palidă , cu tensiune tot mai mica si puls filiform si stare de lesin, nu se gîndeste la ce s-ar fi gîndit si un student (SARCINA EXTRAUTERINA RUPTA-URGENTA CHIRURGICALA MAJORA) si, dupa 2 ore, văzind că tînăra e ra tot mai rău, în loc să sune la 112 pt o ambulanta de urgenta, solicită ambulanta de la un spital privat (cu care firma are contract DOAR pentru analize și consultatii).

La care, a spus ca nu a răspuns nimeni la call-center. Si a lasat-o în stare atît de gravă, s-o ducă soțul , fără asistența medicală! Putea să moară pe drum!!!!

Ajunge la acest spital aproape în colaps! Medicul de garda pune diagnosticul de sarcina extrauterina rupta, colaps, șoc hemoragic,! Starea pacientei nu permite alt transport si medicul intră în sala de operatie, dar, înainte, i se pune în față sotului bolnavei care abia mai respira contractul de 7000 lei( doar operatia). Vineri seara.

Sîmbătă i se spune că duminică va fi externată( desi avea 5 g de hemoglobina – anemie gravă, sondă si tub de dren) si că va trebui să achite suma ( aproape 100 de milioane !!!) înainte! Duminica! Adică azi!

Doi tineri intelectuali, cu 2 copii si datorii la banca! Si asigurare de sănătate! Cum și de unde să poată scoate ei atîtîa bani? E vina lor că medicul firmei a greșit diagnosticul si pacienta nu a fost dusă, asa cum ar fi trebuit, într-un serviciu de urgenta?!!!

Aflu ca medicul i-a spus sotului pacientei să semneze contractul pentru bani pt că daca n-o opereaza imediat, va muri si ca, daca nu au bani, LE DA EL! Un medic tînar si ADEVATAT! Vă dati seama de ce sînt capabili cei care se ocupa de administratie daca a spus medicul asa?!!!

Deci, tînăra era pe moarte iar ei l-au obligat pe soț să semneze contractul de plată, ca să-i permită medicului s-o salveze! Intr-o situatie limita! Ei se gîndeau la bani!!! Doamne ferește!

Spitalul privat, pe de altă parte, poate pune ce prețuri dorește. Dar, intr-o asemenea situatie, nu puteau fi oameni?

Bravo, domnule Doctor! Din suflet!

Urâtă atitudinea administrativa! Era vorba de o viata in pericol major! Daca nu semna, nu-l lăsau pe medic s-o salveze? Aude cineva ?!!! E posibil asa ceva?

Tânăra a fost operata si tratata o zi. Azi a plecat acasa!! Cum rezolvam asemenea cazuri?!!!".

Un nou val de ninsori peste Capitală? Cum va fi vremea în weekend în toate regiunile țării... Premierul Dăncilă, jignire gravă la adresa copiilor cu autism. Părinții, și-așa încercați, au explodat de durere: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x