Antena Căutare

Plimbată cu ambulanța între Vaslui și Iași! Victima unui accident rutier a fost refuzată în Iași, trimisă la Vaslui și rechemată la Iași

O femeie din Republica Moldova a fost victima unui grav accident rutier petrecut în județul Vaslui. A fost transportată la spitalul din Iași, unde a fost refuzată , trimisă cu ambulanța la Vaslui și rechemată la Iași.

O femeie din Republica Moldova a fost victima unui grav accident rutier petrecut în județul Vaslui. A fost transportată la spitalul din Iași, unde a fost refuzată , trimisă cu ambulanța la Vaslui și rechemată la Iași.

Femeia a fost victima unui accident rutier cu motocicleta, în urma căruia soțul acestuia a decedat. Trimisă la Iași deoarece spitalul din Vaslui nu are medic plastician, femeia a fost plimbată cu ambulanța între cele două orașe.

"După ce s-au acordat îngrijiri medicale, s-a efectuat toaleta plăgilor şi pacienta a fost stabilizată, a fost transferată la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iaşi. Acolo a fost văzută de un medic, a primit recomandare pentru intervenţie chirurgicală plastică şi a fost retrimisă la Vaslui, unde nu există chirurg plastician, pe motivul că nu sunt locuri în spital. Între timp, familia femeii a venit să se intereseze de soarta ei, dar nu a găsit pacienta la noi. Au căutat la Iaşi, unde nu au găsit-o, de asemenea, deoarece nu fusese primită. S-a sunat la Ambasadă, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, s-au purtat mai multe discuţii, iar între timp pacienta a revenit la Vaslui, de unde a plecat din nou la spitalul din Iaşi. A fost o situaţie foarte neplăcută şi vreau să spun că nu este pentru prima dată când păţim aşa ceva", a precizat Ana Rinder.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui au precizat că au transportat pacienta la Iaşi de două ori, prima dată la ora 12.53 şi apoi în cursul serii, la ora 20.40.

"La ora 12.53, am transportat o pacientă policontuzionată în urma unui accident rutier, stabilă, pentru care s-a alocat maşină B2 cu asistent medical. În urma consultului efectuat la Chirurgie Plasică, pacienta a fost retrimisă la Vaslui, la Unitatea de Primiri Urgenţe. Ulterior, în cursul serii, la ora 20.40, a fost alocată din nou maşină pentru a duce pacienta la Iaşi, transferul fiind făcut în ambele cazuri cu acordul spitalului 'Sf. Spiridon'"

Ținut împotriva voinței sale într-o casă. Minorul se ocupa cu treburi casnice... Breaking News: Soția lui Gheorghe Dincă, cercetată pentru complicitate la omor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x