Antena Căutare

Poliţia Capitalei: Un vietnamez aflat într-un centru cazare a fost rănit mortal de un conaţional, care apoi a fugit

Un vietnamez aflat într-un centru cazare a fost rănit mortal de un conaţional, care apoi a fugit, fiind căutat la această oră.

”Prin apel 112 a fost sesizat, în incinta unui centru de cazare, un conflict între doi bărbaţi, de origine vietnameză, în urma căruia unul dintre ei a fost grav rănit. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 21 şi echipaje de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicilor bărbatul a decedat”, anunţă Poliţia Capitalei. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea necropsiei. În urma investigaţiilor şi audierilor, a fost identificat posibilul agresor, acesta în prezent fiind căutat, având în vedere că imediat după conflict a fugit din centrul de cazare. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.

Sursa : news.ro

Spectacolul cruzimii în Harghita! Ursul de 400 de kilograme încă trăia când a fost ridicat cu buldo-excavatorul... Goană nebună după ce și-a dat foc la casă. Individul, prins într-o benzinărie după ce a provocat un accident...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x