Antena Căutare

Polițist acuzat de corupție, săltat de mascați! Rețea uriașă, destructurată cu ajutorul agenților sub acoperire

Operațiune de amploare în întreaga țară! Oamenii legii au destructurat o rețea uriașă, în care erau implicați zeci de polițiști, angajați RAR și samsari. Cum au fost înmatriculate mii de mașini aduse din străinătate, bombe pe roți, cu mită lăsată în scrumiere?

Operațiune de amploare în întreaga țară! Oamenii legii au destructurat o rețea uriașă, în care erau implicați zeci de polițiști, angajați RAR și samsari. Cum au fost înmatriculate mii de mașini aduse din străinătate, bombe pe roți, cu mită lăsată în scrumiere?

47 de percheziții au avut loc la sediile RAR din toată țara, dar și la locuințele mai multor angajați ai Registrului Auto Român. 22 de județe și-au trimis agenți pentru a participa la această operațiune de destructurare a unei rețele ce avea legătură cu activitatea de identificare, omologare și verificarea stării tehnice a vehiculelor, în vederea înmatriculării.

Potrivit reporterului Antena 3, în acest moment, se lucrează la trei dosare penale, constituite la nivelul celor trei unități de Parchet din Sibiu, Vâlcea și Mureș, avându-se, ca obiect, fapte de corupție săvârșite de funcționarii publici, dar și de persoane civile.

Din primele informații, ar fi vorba despre mită dată celor de la RAR. Banii ar fi fost lăsați chiar în scrumiera mașinii, în momentul în care autoturismul era verificat.

Mai multe detalii, în materialul video de mai jos:

Sursa: Antena 3

Groază la Spitalul Județean Mavromati! Un pacient a intrat cu o armă în secția de Cardiologie... Medicii s-au speriat și au chemat poliția de urgență! Ce avea la el un pacient de 70 de ani internat la spitalul din Bot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x