Antena Căutare

Politist din Aiud, gasit spanzurat in sediul politiei

Un politist din Aiud a fost gasit spanzurat, duminica dimineata, chiar in sediul Politiei Aiud, unde era angajat. Potrivit primelor cercetari, barbatul care lucra la criminalistica s-a sinucis.

Barbatul a lasat un mesaj in care isi cere scuze familiei, insa nu isi explica gestul.

Seful Serviciului Cabinet din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Alba, subcomisarul Vasile Catargiu, a declarat, duminica, ca agentul de politie in varsta de 46 de ani a fost gasit decedat in sediul Politiei din Aiud, precizand insa ca barbatul nu era de serviciu.

Catargiu a spus ca politistul a lasat un bilet in care isi cere scuze familiei si apropiatilor, insa nu isi explica gestul.

"Era un om apreciat la serviciu si din cate stim noi nu avea probleme profesionale. Gestul este regretabil si ne-a marcat pe toti", a spus Catargiu.

Potrivit acestuia, cazul este cercetat de o echipa de ancheta formata la nivelul Inspectoratului Judetean de Politie Alba.

Politistul era casatorit si avea un fiu.

Sursa: Antena3

Catalin Chelu: Firma sotiei lui Fatuloiu facea afaceri cu Alprom Pitesti, cu adaosuri de 50%... Drumul spre munte, facturi de peste 260.000.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x