Căutare Live

Polițist târât cu mașina și rănit de un șofer din București! Cum s-a terminat incidentul

Accident ca-n filme în București, după ce un polițist a fost târât cu mașina de un șofer pe care tocmai îl oprise pentru control. Incidentul s-a produs sâmbătă noapte, în jurul orei 02.30.

Un șofer din București a rănit un polițist

Un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere a oprit sâmbătă noaptea un șofer de pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București, din cauza vitezei excesive. Agentul a fost târât cu mașina și, în zona Perla, șoferul a executat o manevră și a lovit un panou metalic al unei construcții.

POLIȚIST TÂRÂT CU MAȘINA DE UN ȘOFER DIN BUCUREȘTI

Agentul de poliție a observat faptul că șoferul a depășit viteza legală și l-a oprit. Bărbatul a refuzat să se legitimeze, fapt pentru care s-a incercat extragerea acestuia din mașină, moment în care a demarat cu agentul de poliție agățat de autovehicul.

CITEȘTE ȘI: Coloana oficială a lui Traian Băsescu, accident în Capitală! Ce s-a întâmplat

Șoferul și-a continuat deplasarea, fiind urmărit de către colegii de echipaj ai polițistului rutier. La intersecția Șos. Ștefan cel Mare cu Calea Dorobanților, conducătorul auto a executat o manevră si a lovit un panou matalic de protecție al unei construcții.

CITEȘTE ȘI: Accident în Olt! O mașină a fost izbită de un tren! Ce s-a întâmplat cu șoferul și mecanicul. Atenție, imagini tulburătoare! FOTO

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri. În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 41 de ani.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, la acest moment procurorul de caz desfășurând activități în dosar. Polițistul implicat în incident a fost rănit ușor, informează cei de la Antena 3.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Colectiv: Destinul crunt al lui Andrei Găluț, singurul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity! „S-a mutat și nu mai...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri