Antena Căutare

Polițist târât cu mașina și rănit de un șofer din București! Cum s-a terminat incidentul

Accident ca-n filme în București, după ce un polițist a fost târât cu mașina de un șofer pe care tocmai îl oprise pentru control. Incidentul s-a produs sâmbătă noapte, în jurul orei 02.30.

Polițist târât cu mașina și rănit de un șofer din București! Cum s-a terminat incidentul Galerie
Un șofer din București a rănit un polițist

Un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere a oprit sâmbătă noaptea un șofer de pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București, din cauza vitezei excesive. Agentul a fost târât cu mașina și, în zona Perla, șoferul a executat o manevră și a lovit un panou metalic al unei construcții.

POLIȚIST TÂRÂT CU MAȘINA DE UN ȘOFER DIN BUCUREȘTI

Agentul de poliție a observat faptul că șoferul a depășit viteza legală și l-a oprit. Bărbatul a refuzat să se legitimeze, fapt pentru care s-a incercat extragerea acestuia din mașină, moment în care a demarat cu agentul de poliție agățat de autovehicul.

CITEȘTE ȘI: Coloana oficială a lui Traian Băsescu, accident în Capitală! Ce s-a întâmplat

Șoferul și-a continuat deplasarea, fiind urmărit de către colegii de echipaj ai polițistului rutier. La intersecția Șos. Ștefan cel Mare cu Calea Dorobanților, conducătorul auto a executat o manevră si a lovit un panou matalic de protecție al unei construcții.

CITEȘTE ȘI: Accident în Olt! O mașină a fost izbită de un tren! Ce s-a întâmplat cu șoferul și mecanicul. Atenție, imagini tulburătoare! FOTO

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri. În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 41 de ani.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, la acest moment procurorul de caz desfășurând activități în dosar. Polițistul implicat în incident a fost rănit ușor, informează cei de la Antena 3.

Coloana oficială a lui Traian Băsescu, accident în Capitală! Ce s-a întâmplat... S-a aflat! Ce amendă colosală a plătit Ludovic Orban, după ce a fost pozat fără mască și fumând în cabinet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x