Antena Căutare

Flăcările sunt de neoprit! Pompierii prahoveni acţionează de peste 12 ore pentru a stinge incendiul izbucnit în Ploiești

Vești proaste pentru ploieșteni! 9 echipaje de pompieri continuă acțiunile de stingere a incendiului izbucnit duminică după-amiază în jurul orei 16.

Vești proaste pentru ploieșteni! 9 echipaje de pompieri continuă luni dimineață acțiunile de stingere a incendiului izbucnit duminică după-amiază în jurul orei 16:00 la un depozit de mase plastice din Ploiești .

După 12 ore de muncă, pompierii nu au reușit încă să stingă flăcările ce s-au extins pe o suprafață de 8000 de metri pătrați și care au cuprins mii de tone de plastic, cauciuc, hârtie și utilaje. Incendiu a izbucnit în zona de sud a orașului Ploiești, în cartierul Miumiu, dar din nefericire, fumul a cuprins repede tot orașul.

Depozitul mistuit de flacări aparține firmei Urban-ICIM, iar în momentul în care a izbucnit focul, la fața locului se afla doar un paznic care este în afara oricărui pericol.

Pompierii le-au recomandat oamenilor care locuiesc în apropiere, să rămână în case până la stingerea incendiului, să evite deplasarea în zona de manifestare a focarului, să închidă uşile şi ferestrele locuinţelor pentru evitarea pătrunderii fumului gros generat de incendiu sau să părăsească zona de manifestare şi să identifice locuri sigure, aerisite, în cazul celor aflaţi în zonele foarte apropiate de locul în care s-a produs incendiul, potrivit News.ro.

Credit foto: rtnews.ro

Nervi și zile pierdute pe aeroportul Luton din Londra! Sute de români au rămas blocați după ce două curse au fost anulat... Proiect de lege! Tot mai mulți români pot ieși mai devreme la pensie! Vârsta de pensionare, stabilită în funcție de vech...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x