Antena Căutare

Prezicătoarea dezastrului de la „Colectiv” dezvăluie: „Va fi un CUTREMUR de PĂMÂNT mare”

Clarvăzătoarea care a prevestit incendiul devastator de la Clubul Colectiv a făcut un anunţ care a îngrozit milioane de oameni. Maria Ghiorghiu a explicat într-un articol tot ce a văzut recent că ar urma să se întâmple cu soarta planetei noastre

Clarvăzătoarea care a prevestit incendiul devastator de la Clubul Colectiv a făcut un anunţ care a îngrozit milioane de oameni. Maria Ghiorghiu a explicat într-un articol tot ce a văzut recent că ar urma să se întâmple cu soarta planetei noastre.

Astăzi, 17 septembrie, Maria Ghiorghiu a avut dis-de-dimineaţă o viziune care a făcut-o să creadă că în curând pe mapamond se va petrece fie un cutremur puternic, fie un taifun nimicitor.

"Dragii mei,

În această dimineață m-a trezit o lumină orbitoare, o lumină aurie ce acoperise Pământul în partea de Sud - Est.
Vedeam dragilor Pământul cu iarbă verde, acoperit de această lumina aurie.
Brusc însă, începe un CUTREMUR MARE care răsucea Pământul în mod circular, în inversul acelor de ceasornic, ca la un vârtej înspăimântător.

Dragii mei, acum nu ştiu, că va fi un CUTREMUR de PĂMÂNT mare, sau că va fi vreun TAIFUN mare, pe undeva în altă ţară, eu nu cunosc.
Cert este că, vom auzi de un astfel de DEZASTRU,care va scoate din matca si apele.
Să ne rugam la BUNUL DUMNEZEU şi la MĂICUȚA DOMNULUI ca să ne apere şi să ne ocrotească de tot răul şi de tot necazul, AMIN.", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Una dintre zodii are de furcă pe final de lună. Se vede o despărțire la orizont!... Sărbătoare pentru creștinii din întreaga lume! Ce tradiție trebuie respectată duminică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x