Antena Căutare

Primaria Capitalei vrea sa inchida la miezul noptii terasele sezoniere din centrul istoric

Distractia din centrul istoric ar putea devini istorie. S-ar putea sa spunem adio meselor si scaunelor intinse pe strazi, dar si discutiilor la o bere pana in zorii zilelor de vara. Primaria Capitalei vrea sa inchida terasele sezoniere dupa miezul noptii.

Centrul istoric a devenit pentru bucuresteni locul de distractie preferat. Pentru 2.000 de oameni, centrul vechi e un cosmar. Nemultumirea lor ar putea sa strice cheful de petrecere. Primaria Capitalei vrea sa puna lacat pe terasele sezoniere dupa miezul noptii. Propunerea este in dezbatere publica.

Perimetrul vizat de regulament cuprinde tot Centrul Istoric, de la Calea Victoriei pana la Bulevardul Hristo Botev, intre Piata Universitatii si Piata Unirii. Aici, terasele sezoniere ar trebui sa fie inchise la ora 10 seara. Cu o exceptie. Intre Lipscani si Splaiul Independetei, programul ar putea fi prelungit pana la ora 12. Masura ar urma sa fie aplicata intre 15 martie si 15 noiembrie.

Nu doar programul ar urma sa fie schimbat, ci si aranjarea meselor sau materialul din care este facut mobilierul.

Federatia Patronatelor din Turism si Servicii crede ca proiectul ar putea chiar sa falimenteze afacerile din zona, idee sustinuta si de unii proprietarii de baruri si cafenele.

Regulamentul care prevede schimbarea este acum in dezbatere publica pe site-ul Primariei Capitalei, iar pentru a fi aplicat, are nevoie de avizul Consiliului General.

Pensiile se majoreaza cu 4%, dar banii in plus se vor acorda din februarie... Absentele elevilor vor fi raportate lunar, de fiecare scoala in parte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x