Antena Căutare

De necrezut! Primul magazin de produse cu gust de cannabis s-a deschis la Cluj

Primul magazin de produse cu gust de cannabis s-a deschis la Cluj. Şi are mare succes. Zeci de tineri au stat la coadă ca să-şi cumpere bomboane, ciocolată, ceaiuri, pastă de dinţi sau chiar apă de gură, desigur, cu aromă de cannabis. Deşi nu au efecte adverse, produsele se vând doar celor care au împlinit 18 ani.

De la duciuri până la uleiuri, tincturi și bețișoare parfumate, toate au aromă de cannabis și se găsesc acum în primul magazin de profil din Ardeal.

"Nu am mai gustat niciodata și vreau să încerc", a spus o clientă.

O pungă de 50 de grame de înlocuitor de tutun cu aromă de cannabis costă 60 de lei, este la mare căutare printre clienți.

Toate produsele conțin substanța Canabidiol sau CBD, unul dintre compușii care se găsesc în planta de cannabis și care spun medicii, aduce numai beneficii.

"La pacienții cu diabet, scade glicemia, normalizează glicemia. La pacienții cu hipertensiune, scade tensiunea. La pacienții cu diferite forme de neoplasmă, acționează asupra durerilor, reduc durerile", a declarat Ana Maria Camelasa, farmacist.

Pe pagina de facebook, clenții pot beneficia chiar de consultații gratuite de la un farmacist.

Pentru mai multe informații, urmăriți video-ul de mai sus.

S-a deghizat în femeie ca să tâlhărească oameni! Lovitură desprinsă din filme la Oradea! Video... Decizie crucială în cazul Caracal! Părinții Alexandrei Măceșanu: „Gheorghe Dincă este protejat!”. Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x