Antena Căutare

A făcut o lume întreagă să plângă! Gestul emoționant făcut de o profesoară pentru a-și opri elevii să își bată joc de colega lor

Mii de oameni au fost impresionați de gestul emoționant pe care l-a făcut această profesoară pentru ca eleva să să nu mai fie bătaia de joc a colegilor.

Gest mai mult decât uman! O fetiță era batjocorită în fiecare zi de colegii de școală pentru că era tunsă scurt și era săracă. Pentru că nu a mai putut suporta aceste răutăți, o profesoară le-a dat tuturor o lecție de viață! Ce a făcut femeia pentru a-și ajuta eleva agresată

O profesoară și-a tuns părul pentru a pune punct bătăii de joc și a batjocorelor la care eleva sa era supusă zi de zi! Exemplul său a emoționat o lume întregă.

Copiii pot ajunge să fie foarte răi și dușmănoși dacă nu sunt învățați de mici ce înseamnă iubirea față de aproapele lor, mila și bunătatea.

De comportamentul urât al colegilor a avut parte și o fetiță din Texas, SUA, după ce a mers la școală cu părul tuns scurt.

Priscilla a suportat în nenumărate rânduri bătaia de joc a colegilor ei care îi spuneau că seamănă cu un bărbat din cauza părului scurt pe care îl avea.

Fiind martoră la toate aceste nedreptăți, profesoara fetiței, Shannon Grimm s-a săturat să îi vadă suferința micuței, așa că s-a hotărât să facă un gest care să pună punct acestui comportament urât care nu se mai oprea.
Profesoara care avea părul lung până la mijloc a decis să și-l tundă asemenea elevei sale, pentru a arăta tuturor că și fetele pot avea părul scurt ca al băieților, dar și invers.

Gestul minunat pe care profesoara l-a făcut a emoționat o lume întreagă, iar Colegiul la care preda a felicitat-o, câștigând respectul tuturor. Profesoara a răspuns cu un mesaj extrem de frumos: ,,Uneori trebuie doar să experimentezi. Trebuie să îi înveți să să le arăți că ești acolo pentru ei''

Prin intermediul rețelelor sociale, mii de utilizatori au împărtășit acest exemplu demn de apreciat de toată lumea. Un exemplu prin care părinții ar trebui să realizeze că cei mici au nevoie să fie învățați prin exemple de bunătate.

O profesoară adevărată care merită aprecierea tuturor!

Intrăm în Postul Paștelui. Ce trebuie să faci în prima Sâmbătă din Postul Mare... Caz revoltător în Gorj! Medicamente psihotrope, administrate copiilor și bătrânilor fără recomandarea unui specialist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x