Antena Căutare

PROGNOZA METEO până în aprilie

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o prognoză a temperaturilor medii și a pprecipitațiilor lunare, valabilă până în luna aprilie.

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o prognoză a temperaturilor medii și a pprecipitațiilor lunare, valabilă până în luna aprilie.

Februarie

Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice în regiunile centrale şi nordice şi peste aceste medii în restul teritoriului.

Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi apropiate de mediile climatologice, posibil local excedentare în vestul, nord-vestul şi centrul ţării.

Martie

Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile multianuale, exceptând regiunile sud-estice şi local sudice, unde se vor situa peste normalul perioadei.

Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi excedentare în cea mai mare parte a ţării, exceptând sud-estul, unde se vor încadra în normele climatologice.

Aprilie

Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice în sud-estul, vestul şi local în sudul ţării şi se vor situa sub normalul perioadei în restul regiunilor.

Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi apropiate de mediile multianuale, cu o tendinţă de excedent în centrul şi nordul ţării.

Jaf la o poștă din Medgidia: Aproape 500.000 de lei și o mașină, pe mâna hoților... Fiul Mărioarei Murărescu, devastat de durerea pierderii mamei: "Nu ştiu pe ce drum să o mai apuc!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x