Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Prognoza METEO pentru inceputul saptamanii: Vremea se incalzeste!

Inceputul saptamanii vine cu valori termice apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. In general, vremea va fi frumoasa.

LUNI:

In tara: In ceea ce priveste prima zi a saptamanii, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii iulie. Vor fi innorari temporare in nord-estul tarii, unde va ploua pe arii restranse, in special in zona Carpatilor Orientali. In restul tarii cerul va fi variabil si doar cu totul izolat vor fi ploi de scurta durata, in Carpatii Meridionali, Transilvania, Oltenia si Muntenia. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale in Moldova si la munte si izolat in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 30 de grade, iar cele minime, in general, intre 9 si 19 grade Celsius.

In Capitala, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii iulie, astfel ca maxima va fi de 29-30 de grade, iar minima de 15-17 grade.

MARTI:

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nord, centru si la munte, unde pe arii restranse vor fi ploi slabe, posibil si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte.

Temperaturile maxime vor fi de la 23 de grade in nordul Moldovei pana la 33 de grade in sudul Olteniei si sud-vestul Munteniei. Minimele termice se vor incadra intre 8 si 20 de grade. Cele mai ridicate valori se vor inregistra pe litoral.

Foto: Intact Images

Recomandari