Antena Căutare

PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi! Vremea vine cu mari surprize!

În majoritatea zonelor ţării, vremea va fi călduroasă, cerul va fi variabil la senin, iar vântul slab, informează ANM.

În majoritatea zonelor ţării, vremea va fi călduroasă, cerul va fi variabil la senin, iar vântul slab, informează ANM.

ÎN ŢARĂ

Excepţie vor face Dobrogea, Muntenia, zona Carpaţilor de Curbură şi estul Carpaţilor Meridionali unde instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină.

Ploi de scurtă durată vor fi posibile şi în sudul Moldovei şi în estul Olteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 34 de grade, uşor mai mici pe litoral; minimele termice vor fi cuprinse, în general, între 11 şi 21 de grade.

LA BUCUREŞTI:

Cerul va fi variabil, cu înnorări, temporar accentuate şi mai ales în a doua parte a zilei vor fi averse, descărcări electrice şi scurte intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar minima va fi de 17...18 grade.

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în jumătatea de sud. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, în zonele de munte, iar mai ales spre seară şi în cursul nopţii, local şi în centrul, sudul şi nord-estul ţării. Vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă pot fi mai însemnate. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala izolat.

Vântul se va intensifica în a doua parte a intervalului în regiunile estice, iar în rest va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 34 de grade, iar cele minime între 10 şi 20 de grade, uşor mai ridicate pe litoral spre 22...23 de grade.

La unii trag banii și norocul, alții plâng cu lacrimi amare! Ce le așteaptă pe zodii în săptămâna viitoare?... Imagini revoltătoare pe plaja de la Corbu! Mai mulţi tineri au intrat cu maşinile pe nisip, au scos sticlele de băutură ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x