Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Cum va fi vremea, PÂNĂ JOI: ploi, vijelii și descărcări electrice

Vremea de schimbă și apar fenomene de instabilitate atmosferică, iar temperaturile scad. Vom avea înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Vremea de schimbă și apar fenomene de instabilitate atmosferică, iar temperaturile scad. Vom avea înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperaturile minime: între 4 și 19 grade. În București, vom avea, temporar, înnorări, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă: 15 - 17 grade.

LUNI

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, în Oltenia, vestul Munteniei, local în Banat și în zonele de munte, iar seara și noaptea și în Moldova. Izolat va cădea grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp. Posibil, vijelii. Temperaturile maxime: 20 - 28 de grade in sud-estul Transilvaniei. Temperaturi minime: între 5 și 17 grade.

În București, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 12...14 grade.

MARȚI

Vom avea înnorări temporar accentuate în zonele de munte și în regiunile estice și sud-estice, unde pe arii relativ extinse se vor semnala averse și descărcări electrice. În restul țării, cerul va fi variabil. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade pe litoral și 29 de grade in sudul Munteniei, iar cele minime între 7 și 17 grade.

În București, Vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15...17 grade.

MIERCURI

Vremea se va menține în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade pe litoral și 28 de grade in sudul Oltenieie is in Maramures iar cele minime între 7 și 17 grade.

În București, cerul va prezenta înnorări, ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade, iar cea minimă de 14...15 grade.

JOI

Avem averse, însoțite de descărcări electrice, în zonele de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade, iar cele minime, între 6 și 16 grade.

În București, probabilitate pentru averse și descărcări electrice va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 12...14 grade.

Recomandari