Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Protest în Piața Victoriei, împotriva măsurilor de carantină și izolare. Sute de oameni, fără măști, cer libertate: „Jos dictatura!”

Câteva sute de oameni s-au strâns, duminică seară, în Piața Victoriei. Protestul, care nu respectă nicio măsură de protecție, vizează legea izolării și carantinei.

Un protest la care participă persoane care reclamă abuzuri ale autorităţilor în legătură gestionarea pandemiei de coronavirus are loc, duminică, în Piaţa Victoriei.

Oamenii protestează faţă de„dictatura sanitară” şi cei mai mulţi nu poartă măşti de protecie şi nu resectă distanţa fizică. Participanţii cer „libertate” şi strigă „Hoţii”, „Criminalii”, dar şi „Vrem eliberare, nu carantinare”.

Protestul a fost organizat pe Facebook şi a început la ora 18.00.

Majoritatea persoanelor care participă la manifestare nu poartă mască de protecţie şi nu este respectată distanţa fizică, la faţa locului fiind mai multe echipaje de jandarmi.

Oamenii au steaguri tricolore, afişe cu mesaje împotriva autorităţilor, dar şi bannere pe care scrie „Respectaţi Constituţia”, „Jos dictatura medicală! La puşcărie” sau „Stop dictaturii sanitare”.

Protestatarii reclamă abuzuri ale autorităţilor comise în ultimele trei luni de zile, în legătură cu gestionarea pandemiei de coronavirus, pe care cei prezenţi în piaţă o neagă.

În plus, legea privind carantina şi izolarea aflată în procedură parlamentară este considerată „dementă”.

Sursa video: Antena 3

Recomandari