Căutare Live

Protest în Piața Victoriei, împotriva măsurilor de carantină și izolare. Sute de oameni, fără măști, cer libertate: „Jos dictatura!”

Câteva sute de oameni s-au strâns, duminică seară, în Piața Victoriei. Protestul, care nu respectă nicio măsură de protecție, vizează legea izolării și carantinei.

Un protest la care participă persoane care reclamă abuzuri ale autorităţilor în legătură gestionarea pandemiei de coronavirus are loc, duminică, în Piaţa Victoriei.

Oamenii protestează faţă de„dictatura sanitară” şi cei mai mulţi nu poartă măşti de protecie şi nu resectă distanţa fizică. Participanţii cer „libertate” şi strigă „Hoţii”, „Criminalii”, dar şi „Vrem eliberare, nu carantinare”.

Protestul a fost organizat pe Facebook şi a început la ora 18.00.

Majoritatea persoanelor care participă la manifestare nu poartă mască de protecţie şi nu este respectată distanţa fizică, la faţa locului fiind mai multe echipaje de jandarmi.

Oamenii au steaguri tricolore, afişe cu mesaje împotriva autorităţilor, dar şi bannere pe care scrie „Respectaţi Constituţia”, „Jos dictatura medicală! La puşcărie” sau „Stop dictaturii sanitare”.

Protestatarii reclamă abuzuri ale autorităţilor comise în ultimele trei luni de zile, în legătură cu gestionarea pandemiei de coronavirus, pe care cei prezenţi în piaţă o neagă.

În plus, legea privind carantina şi izolarea aflată în procedură parlamentară este considerată „dementă”.

Sursa video: Antena 3

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Amenzi în valoare de 16.500 de lei la protestul din Piața Victoriei: „Scopul nostru nu este de a sancţiona, ci de a limi...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri