Antena Căutare

Protest spontan al ONG-urilor pentru protectia mediului, in fata Parlamentului

Reprezentantii mai multor Organizatii Non-Guvernamentale pentru protectia mediului au iesit, luni, in strada, pentru a protesta fata de o Ordonanta de urgenta care ar permite autoritatilor publice sa schimbe destinatiile spatiilor verzi. Protestul spontan a avut loc in fata Palatului Parlamentului, traficul rutier din zona fiind dat peste cap.



Circulatia rutiera pe Bulevardul Natiunile Unite a fost perturbata timp de cateva zeci de minute de protestul ONG-urilor. La scurt timp de la izbucnirea protestului, la fata locului au fost trimisi mai multi jandarmi care sa asigure ordinea si linistea publica.

Potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Marius Militaru, este vorba despre un protest spontan, acesta nefiind declarat la Primarie.

"Organizarea de astfel de actiuni nedeclarate este contraventie si se sanctioneaza cu sume intre 1.000 si 5.000 de lei", a precizat Militaru.

Dupa sosirea jandarmilor, traficul rutier din zona Parlamentului a fost reluat.

SRI: Nu e cazul sa ne alarmam privind amenintarea terorista in Romania... "Blonda lui Boc" reuseste sa obtina sefia CNI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x