Antena Căutare

Radio ZU a facut un ascultator fericit! I-a oferit un apartament complet dotat si utilat

Marian Bencea este in acest moment cel mai fericit ascultator al unui post de radio. Bucuresteanul are 37 de ani, este sofer RATB, iar incepand de astazi poarta titlul de mare castigator al unui apartament complet dotat si utilat, oferit de Radio ZU.

„Eu nu am avut noroc pana acum la nimic. Nu imi vine sa cred. Am vorbit cu mama la telefon si mi-a spus, plangand, ca sigur am spart ghinionul”, a declarat castigatorul.

Incepand cu 25 martie, fiecare premiu castigat la Radio ZU le aducea ascultatorilor cate o cheie. Una dintre ele era cea care avea sa deschida usa Megaapartamentului ZU.

Astazi, 262 de chei (dintr-un total 454) au fost incercate inainte sa ii vina randul lui Marian. Se intrecea in sansa cu alti 395 de finalisti prezenti la eveniment.

El a pasit in fata usii, si-a ales cheia dintr-o urna, a incercat-o, a vazut ca se potriveste, apoi emotiile l-au coplesit. Viata lui s-a schimbat in acel moment. Primul telefon pe care l-a dat, dupa ce a stat de vorba cu Buzdugan si Morar, a fost catre superiorii lui.

„Trebuie sa-mi iau liber azi. Nu ma simt in stare sa conduc. E incredibil ce mi se intampla”, le-a marturisit el prezentatorilor de la ZU.

Astazi, viata l-a luat prin surprindere pe Marian Bencea. De ceva timp locuieste intr-un camin destinat angajatilor RATB, insa de acum inainte se poate numi proprietar.

Apartamentul ZU are tot ce si-ar putea dori: de la mobila la decoratiuni moderne, de la electronice la electrocasnice si o multime de versuri pe pereti. Toate ii apartin.

Foto: facebook.com/daniel.buzdugan

Crucea Rosie Romana. 137 de ani de activitate neintrerupta, in slujba societatii... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 9 iulie! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x