Antena Căutare

Raed Arafat, negru de supărare, în prima zi de stare de alertă! „De ce vrem asta, să vedem apoi că am pățit-o?”

Raed Arafat, Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a avertizat că dacă nu vor fi respectate regulile, toate eforturile de până acum vor fi anulate.

Raed Arafat, negru de supărare, în prima zi de stare de alertă! „De ce vrem asta, să vedem apoi că am pățit-o?”
Raed Arafat, negru de supărare, în prima zi de stare de alertă! „De ce vrem asta, să vedem apoi că am pățit-o?”

Secretarul de stat Raed Arafat a reacționat la protestul ce a avut loc în Piața Victoriei din Capitală, spunând că „astfel de acțiuni sunt riscante pentru societate”.

„Sunt oameni care s-au lăsat influențați de cei care se declară împotriva vaccinurilor și militează pentru imunizare naturală, dar fac asta tocmai pentru că sunt sănătoși și nu au fost infectați datorită măsurilor impuse de autorități. (...) Au apărut astfel de demonstranți și în Germania și în alte părți. Oameni care s-au ghidat după rețelele de socializare, după manipulare și dezinformare.

După oameni care veneau și ziceau că ei pot dovedi că e o conspirație mondială și nu există virus. Din păcate, știrea zilei este că există virus, că este periculos și că dacă ne jucăm cu această situație, se întoarce împotriva noastră. Tot ce am muncit împreună o să pierdem în următoarea perioadă și mai ales la toamnă, dacă nu respectăm regulile”, a spus, vineri seara, la Europa FM, Raed Arafat, potrivit Mediafax.

Protest în Piața Victoriei, în prima zi de alertă! Reacția Gabrielei Firea: „Se pare că eforturile tuturor sunt zădărnicite” - VIDEO

Șeful DSU a punctat că nu dorește ca vreunul dintre participanții la miting să se infecteze cu COVID-19.

„Eu nu doresc vreunuia să ajungă să testeze cum este cu Covid-19. Sau să aibă vreun apropiat care să pățească treaba asta. Abia atunci o să înțeleagă că nu este de glumit. Ei fac pentru că toată lumea se simte protejată și sănătoasă. De ce vrem să ne testăm rezistența până la ultimul moment, să vedem apoi că am pățit-o?”, a adăugat sursa citată.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum și numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Un bărbat din Bucureşti s-a aruncat în Dâmboviţa! A fost scos din apă, în stop cardio-respirator... Oficial! Adio, teze, anul acesta! Cum se vor calcula mediile elevilor, pe semestrul al II-lea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x