Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Ce gest a făcut o profesoară în prima zi de școală! "Nu mă încălzește cu nimic! Nu vreau flori. Vreau altceva.."

O profesoară de limba română din Buzău le-a cerut copiilor din clasa la care este dirigintă să nu îndrăznească să-i aducă flori, ci îi roagă pe toți să aducă un pix, sau un caiet pentru copiii nevoiași!

O profesoară de limba română din Buzău le-a cerut copiilor din clasa la care este dirigintă să nu îndrăznească să-i aducă flori, ci îi roagă pe toți să aducă un pix sau un caiet pentru copiii nevoiași!

”Nu mă încălzește cu nimic să umplu tomberonul cu flori moarte. Eu îi iubesc și pe copii și fără să-mi aducă flori. Pe mine mă încălzește să-i văd în clasă, învățând”, a spus profesoara din Buzău.!”

Veronica Bulf, cadru didactic la Școala George Emil Palade din Buzău, predă limba română de 22 de ani și este de părere că ceva trebuie schimbat în atitudinea oamenilor! Vrea să ajute cât mai mult, motiv pentru care aceeași cerință a avut-o și către alte două clase de elevi din a opta, astfel că, la finalul zilei de ieri, a reușit să adune o cantitate importantă de rechizite, care au fost donate unei asociații.

Recomandari