Antena Căutare

Ce gest a făcut o profesoară în prima zi de școală! "Nu mă încălzește cu nimic! Nu vreau flori. Vreau altceva.."

O profesoară de limba română din Buzău le-a cerut copiilor din clasa la care este dirigintă să nu îndrăznească să-i aducă flori, ci îi roagă pe toți să aducă un pix, sau un caiet pentru copiii nevoiași!

O profesoară de limba română din Buzău le-a cerut copiilor din clasa la care este dirigintă să nu îndrăznească să-i aducă flori, ci îi roagă pe toți să aducă un pix sau un caiet pentru copiii nevoiași!

”Nu mă încălzește cu nimic să umplu tomberonul cu flori moarte. Eu îi iubesc și pe copii și fără să-mi aducă flori. Pe mine mă încălzește să-i văd în clasă, învățând”, a spus profesoara din Buzău.!”

Veronica Bulf, cadru didactic la Școala George Emil Palade din Buzău, predă limba română de 22 de ani și este de părere că ceva trebuie schimbat în atitudinea oamenilor! Vrea să ajute cât mai mult, motiv pentru care aceeași cerință a avut-o și către alte două clase de elevi din a opta, astfel că, la finalul zilei de ieri, a reușit să adune o cantitate importantă de rechizite, care au fost donate unei asociații.

Polițiștilor nu le-a venit să creadă! Un brăilean a atins un record greu de imaginat! Câtă alcoolemie avea acesta în sân... Părinţii vor putea afla în timp real ce fac copiii lor la şcoală, ce note iau sau dacă au chiulit de la o oră...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x