Antena Căutare

Timis: Retea de traficanti de droguri, anihilata de DIICOT

O retea de traficanti de droguri care opera in vestul tarii a fost anihilata joi dimineata. Politistii au facut 13 perchezitii numai in judetul Timis. Mascatii au intrat insa si in case din Bihor, Caras-Severin, Arad si Hunedoara. Traficantii aduceau stupefiantele din Cehia si din Olanda. Ei sunt acuzati de detinere si trafic de droguri de mare risc.

Potrivit procurorilor de la Combatarea Crimei Organizate, 13 descinderi au avut loc in judetul Timis, la mai multe grupari care se presupune ca se ocupau cu traficul si consumul de droguri, respectiv ecstasy si canabis. Din primele cercetari a reiesit ca aceste grupari ar fi avut legaturi intre ele prin diferiti membri.

La una dintre adresele din Timisoara s-au gasit 400 de grame de marijuana. Traficantii aduceau drogurile din Olanda si le distribuiau in cluburi. Una dintre grupari vindea droguri inclusiv in caminul Facultatii de Medicina din Timisoara.

In urma perchezitiilor, 30 persoane au fost duse pentru audieri la sediul DIICOT Timis. In total, in acest dosar sunt cercetate peste 40 de persoane.

Citeste si Antena3!

FOTO: Intact Images

Furtunile au facut ravagii in mai multe zone din tara... Un cutremur de 4.3 grade s-a produs in zona Vrancea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x