Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

România, 2018. Enoriașii plătesc POMELNICUL în RATE! Taxele exorbitante puse de un preot: "Ne face de râs la slujbă. Nu mai putem!"

Oamenii din două sate din Botoşani sunt revoltați și cu nervii la pământ, după ce preotul care slujeşte la bisericile din localităţile lor le-ar fi impus taxe uriașe pentru pensiile lor foarte mici.

Oamenii din două sate din Botoşani sunt revoltați și cu nervii la pământ, după ce preotul care slujeşte la bisericile din localităţile lor le-ar fi impus taxe uriașe pentru pensiile lor foarte mici.

"Suntem supăraţi pe preotul Marineac, domnule, ne-a pus să plătim 70 de lei pentru un pomelnic. 70 de lei! Şi nu ne dă nici chitanţă. Apoi, dacă nu suntem acasă când mai vine, ne face de râs la biserică, la slujbă, că n-am vrut să-i deschidem. Nu mai putem.

L-am rugat să-i plătim în rate, nu vrea, a spus că vrea toţi banii odată. Nu mai avem de unde da, suntem bătrâni, cum să dau 70 de lei ca să-mi pomenească morţii, eu pâine cu ce iau? Eu dau, n-am spus că nu dau. Dar e prea mult! În plus, are şi o firmă care vinde praznice şi suntem obligaţi să mai dăm şi acolo bani", a povestit supărat pentru Observator un locuitor din Ilişeni.

Recomandari