Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

România, în faţa primului cod portocaliu de NINSORI din acest sezon: Zăpada ar putea depăși un metru! Va fi iarnă şi în Capitală: Anunțul Primăriei!

Vremea se schimbă radical în mai puţin de o oră. Nu am intrat încă în decembrie, dar suntem în faţa primului cod portocaliu de ninsori şi viscol.

Vremea se schimbă radical în această seară. Nu am intrat încă în decembrie, dar suntem în faţa primului cod portocaliu de ninsori şi viscol. În şapte judeţe din centrul ţării, zăpada va fi viscolită la peste 70 de kilometri pe oră.

Chiar şi aşa, stratul de zăpadă ar putea ajunge la un metru înălţime. În Capitală şi alte 20 de judeţe, este cod gaben. Vin furtunile violente, iar autorităţile se pregătesc pentru ce-i mai rău.

Cu şase ore înainte de intrarea în vigoare a codului, la Bâlea Lac, zăpada ajungea deja la 83 de centimetri. Iar la Omu, depăşea 60 de centimetri. Mâine, stratul de omăt s-ar putea dubla.

Iar unde nu ninge, plouă cu găleata. Urmează ore critice pentru Bucureşti şi alte 20 de judeţe, cu furtuni şi vânt de peste 70 de kilometri pe oră.

Recomandari