România, în faţa primului cod portocaliu de NINSORI din acest sezon: Zăpada ar putea depăși un metru! Va fi iarnă şi în Capitală: Anunțul Primăriei!

Vremea se schimbă radical în mai puţin de o oră. Nu am intrat încă în decembrie, dar suntem în faţa primului cod portocaliu de ninsori şi viscol.

Vremea se schimbă radical în această seară. Nu am intrat încă în decembrie, dar suntem în faţa primului cod portocaliu de ninsori şi viscol. În şapte judeţe din centrul ţării, zăpada va fi viscolită la peste 70 de kilometri pe oră.

Chiar şi aşa, stratul de zăpadă ar putea ajunge la un metru înălţime. În Capitală şi alte 20 de judeţe, este cod gaben. Vin furtunile violente, iar autorităţile se pregătesc pentru ce-i mai rău.

Cu şase ore înainte de intrarea în vigoare a codului, la Bâlea Lac, zăpada ajungea deja la 83 de centimetri. Iar la Omu, depăşea 60 de centimetri. Mâine, stratul de omăt s-ar putea dubla.

Iar unde nu ninge, plouă cu găleata. Urmează ore critice pentru Bucureşti şi alte 20 de judeţe, cu furtuni şi vânt de peste 70 de kilometri pe oră.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri