Antena Căutare

Romania ingheata: Vezi prognoza meteo!

A mai trecut o noapte geroasa peste Romania. A fost ceva mai bine fata de noaptea trecuta, cand minima a fost de minus 27 de grade. Minima noptii de marti spre miercuri a fost de „numai” minus 22 de grade, temperatura inregistrata la Miercurea Ciuc.

In noaptea de marti spre miercuri, la Sibiu au fost minus 16 grade, cu 10 grade mai putin decat valorile normale pentru aceasta perioada. Oamenii nu au iesit din case decat pentru nevoi urgente si imbracati mai gros. Meteorologii spun ca gerul se va mentine la Sibiu si in urmatoarele zile.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

In Constanta, gerul a fost simtit mai acut de cei care au lucrat pe timpul noptii: taximetristii si vanzatorii de flori.

In Capitala, cele minus 9 grade au fost cel mai greu simtite de oamenii strazii. Unii au incercat sa se incalzeasca stand peste o gura de canalizare.

Meteorologii spun ca gerul se va mentine in cea mai mare parte a tarii si in urmatoarele zile.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile:

MIERCURI (2 februarie)

Vremea se va mentine rece, geroasã dimineata si noaptea in cea mai mare parte a tãrii. Cerul va fi variabil, dar in zonele joase local va fi ceatã, asociatã cu depunere de chiciurã, care izolat, indeosebi in regiunile sudice, va persista. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 4 grade, iar cele minime se vor situa intre -14 si -4 grade, usor mai coborate in depresiuni.

JOI (3 februarie)

Vremea se va mentine rece, local geroasã dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele innorãri in a doua parte a intervalului in vestul, centrul si nordul tãrii, unde izolat va ninge slab. Va fi ceatã, indeosebi la inceputul intervalului, local in regiunile sudice si izolat in rest. Vantul va sufla slab panã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 si 3 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -12 si -4 grade. Presiunea atmosferica va fi in usoarã crestere.

VINERI (4 februarie)

Desi valorile termice vor creste usor fatã de intervalul precedent, vremea se va mentine rece, izolat geroasã dimineata si noaptea. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse va ninge slab, ziua mai ales in centrul, sudul si estul tãrii, iar noaptea in nord. Vantul va sufla slab panã la moderat, cu unele intensificãri in zona inaltã de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 5 grade, iar cele minime se vor situa intre -12 si -2 grade.

Sursa: Antena3

Articolul continuă după reclamă
Vremea geroasa in continuare... Mascatii o comit din nou: Au spart usa si geamurile unei locuinte gresite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta!
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta! Luni, 23.09.2024, 15:12
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x