Antena Căutare

Romanii isi dau aproape toti banii pe mancare

Romanii isi dau aproape toti banii pe mancare. Daca vreti sa faceti economie de bani, mai multa atentie de unde va aprovizionati. Reporterii nostri au calculat astazi cat ne costa cosul minim de consum alimentar intr-o luna.

Mai bine de 8 milioane si jumatate de romani se chinuie sa traiasca de pe o zi pe alta. Asa se face ca Romania este vicecampioana saraciei din Uniunea Europeana, conform ultimelor studii. Mai saraci ca noi sunt doar bulgari. Si nu este de mirare cand te gandesti doar la preturile alimentelor.

Am facut si noi o plimbare prin hypermarket si am calculat la cat se ridica valorea cheltuililor lunare cu mancarea pentru o familie cu un singur copil. Rezultatul: 530 de lei. Mai ieftin este in schimb sa te aprovizionezi din piata. Cosul lunar costa cu 80 de lei mai putin.

Carnea, painea, laptle si uleiul sunt primele pe lista de scumpiri. Asta pentru ca recoltele de cerealea sunt la jumatate fata de anul tecut din cauza secetei.

S-a oprit curentul in restaurantul in care Basescu a petrecut alaturi de fostii colegi... Cutremurator: Bebelus de un an si jumatate, muscat de cap de cainele bunicilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x