Căutare Live

Românii iubesc să meargă la cinematograf! S-a înregistrat cel mai mare număr de spectatori la un film românesc

S-a înregistrat cel mai mare număr de spectatori la un film românesc în 2017. 

S-a înregistrat cel mai mare număr de spectatori la un film românesc în 2017.

Este vorba despre filmul „Octav” regizat de Serge Ioan Celebidachi, care a adus până acum 27.000 de spectatori în sălile de cinema.

Filmul care a intrat în cinematografe pe 6 octombrie a adus încasări de 338.707 de lei.

Octav e o poveste cu oameni, cu un om în care se recunosc toţi oamenii de pe pământ. Este o poveste profund umană, acesta fiind şi motivul principal pentru care am fost atras să joc în acest film. Avem nevoie de astfel de poveşti”, a declarat actorul Marcel Iureş.

Din distribuţia filmului fac parte: Marcel Iureş, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Vlad Rădescu, Maria Obretin, Ioan Andrei Ionescu, Alessia Tofan, Eric Aradits, Ştefan Velniciuc, Roxana Guttman, Silviu Biriş, Dana Rogoz, Alexandru Mandu.

Foto: imdb.com

Părintele Visarion spune totul despre sfințirea casei. Când e bine și când nu e bine să faci sfeștanie în locuință... Cum să-ți încerci norocul! Un şofer a vrut să scape de amendă şi i-a aruncat poliţistului 200 de lei în maşină. Ce a urm...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri