Antena Căutare

Românii, victimele unei înșelătorii de zile mari! Cum eviți să cazi în capcană

Tot mai mulți români cad în plasa escrocilor și rămân fără bani! O nouă înșelătorie capătă amploare și tot mai mulți clienți fac plângere la Poliție!

Tot mai mulți români cad în plasa escrocilor și rămân fără bani! O nouă înșelătorie capătă amploare și tot mai mulți clienți fac plângere la Poliție!

În societatea în care toată lumea vrea să îşi vadă chipul pe un afiş sau într-o reclamă, o nouă înşelăciune prinde contur! Metoda "Fotomodelul" prinde în capcană zeci de oameni din toate oraşele. Înarmaţi cu pliante, câţiva tineri ademenesc lumea cu promisiunea unui câştig rapid. În Deva, peste o mie de oameni au fost păcăliţi. Au plătit de la câteva sute de euro până la câteva mii pentru iluzia de a deveni, peste noapte, fotomodel.

Oferta era tentantă, mai ales că agenţii promiteau clienţilor portofolii şi apariţii în reclame. Numai că femeile că nu au cunoscut celebritate. Pentru toţi banii plătiţi, s-au ales cu o fotografie de o calitate discutabilă pe un site. Cu toate acestea, agenţii susţin că firma lor este pe val.

La contractele respective, pentru fiecare participare în parte, veţi fi plătite cu sume cuprinse între 400 şi 700 de euro.

Fotografiile menite să propulseze cariera tinerelor îi şochează, însă, pe profesionişti.

Firma este din Bucureşti, reprezentantul ei spune că are mai multe puncte de lucru deschise în ţară. Bărbatul spune că totul este legal şi că femeile care au încheiat contracte cu agentia au posibilităţi nenumărate de afirmare.

Unele cliente s-au resemnat deja si sunt sigure că au fost păcălite. Altele au sesizat poliţia.

Chiar dacă mai mulţi oameni au atras atenţia asupra a ceea ce se întamplă la „fabrica de fotomodele", aceasta continuă să aibă clienţi.

Descoperire uluitoare despre medicul fals, Matteo Politi. Poliția din Italia a dezvăluit totul: „L-am căutat și nu exist... De unde cumpărăm manuale pentru semestrul al II-lea?...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Parteneri
Cofeina pentru ten. Ce beneficii are și cum se folosește
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x