Românii, victimele unei înșelătorii de zile mari! Cum eviți să cazi în capcană

 

Tot mai mulți români cad în plasa escrocilor și rămân fără bani! O nouă înșelătorie capătă amploare și tot mai mulți clienți fac plângere la Poliție!

În societatea în care toată lumea vrea să îşi vadă chipul pe un afiş sau într-o reclamă, o nouă înşelăciune prinde contur! Metoda "Fotomodelul" prinde în capcană zeci de oameni din toate oraşele. Înarmaţi cu pliante, câţiva tineri ademenesc lumea cu promisiunea unui câştig rapid. În Deva, peste o mie de oameni au fost păcăliţi. Au plătit de la câteva sute de euro până la câteva mii pentru iluzia de a deveni, peste noapte, fotomodel.

Oferta era tentantă, mai ales că agenţii promiteau clienţilor portofolii şi apariţii în reclame. Numai că femeile că nu au cunoscut celebritate. Pentru toţi banii plătiţi, s-au ales cu o fotografie de o calitate discutabilă pe un site. Cu toate acestea, agenţii susţin că firma lor este pe val.

La contractele respective, pentru fiecare participare în parte, veţi fi plătite cu sume cuprinse între 400 şi 700 de euro.

Fotografiile menite să propulseze cariera tinerelor îi şochează, însă, pe profesionişti.

Firma este din Bucureşti, reprezentantul ei spune că are mai multe puncte de lucru deschise în ţară. Bărbatul spune că totul este legal şi că femeile care au încheiat contracte cu agentia au posibilităţi nenumărate de afirmare.

Unele cliente s-au resemnat deja si sunt sigure că au fost păcălite. Altele au sesizat poliţia.

Chiar dacă mai mulţi oameni au atras atenţia asupra a ceea ce se întamplă la „fabrica de fotomodele", aceasta continuă să aibă clienţi.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe