Antena Căutare

Rudele morților de la Săpoca dau lovitura de grație! Detaliul scăpat din vedere de autorități!

Cazul crimelor de la Săpoca cunoaște o nouă turnură. Rudele celor dispăruți în oribilul episod petrecut în  județul Buzău au luat o decizie fără precedent. 

Cazul crimelor de la Săpoca cunoaște o nouă turnură. Rudele celor dispăruți în oribilul episod petrecut în județul Buzău au luat o decizie fără precedent.

Rudele victimelor criminalului de la Săpoca sunt revoltate şi vor să dea în judecată Spitalul de Psihiatrie. Cine a greşit trebuie să plătească, spune un bărbat care a venit să-şi ridice fratele de la morgă. Acesta avea 46 de ani şi era internat de o săptămână în salonul groazei, cel cu numărul 206.

Trebuia să fie externat luni, dar n-a mai apucat. Între timp, ancheta pare că bate pasul pe loc. Ieri, procurorii au încercat să stea de vorbă pe Ştefan Lungu, autorul celor 5 omoruri, însă fără succes. Agresorul a intrat în sevraj etilic, iar audierea nu a mai putut continua.

Evaluare Națională 2020: Calendar examene și ce trebuie să știi... A murit călcat de mașină, dar și-a salvat familia. Bărbatul abia devenise tătic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x