Antena Căutare

"Iartă-mă, Doamne, și alungă greutatea din inima mea..." Rugăciunea care te scapă de depresie se citește trei vineri la rând

Preoții recomandă să spuneți rugăciunea care ne scapă de depresie în fiecare vineri seară, timp de trei vineri la rând. Această rugă extrem de puternică trebuie rostită seara și urmată de zece metanii. Astfel, eliberarea sufletească și înlăturarea greutăților vor ajuta orice credincios să-și recapte încrederea în sine și în viitor.

Preoții recomandă să spuneți rugăciunea care ne scapă de depresie în fiecare vineri seară, timp de trei vineri la rând. Această rugă extrem de puternică trebuie rostită seara și urmată de zece metanii.

Astfel, eliberarea sufletească și înlăturarea greutăților vor ajuta orice credincios să-și recapte încrederea în sine și în viitor.

Mai jos, textul complet al rugii pentru vindecarea depresiei:

“Stăpâne Mult-Milostive, Doamne Iisuse Hristoase, Doctorul sufletelor şi al trupurilor noastre, vino şi vindecă-mă şi pe mine, netrebnicul robul Tău.

M-am îndepărtat de Tine, am rănit Bunătatea şi Iubirea Ta, am păcătuit la cer şi înaintea Ta, toate fărădelegile le-am săvârşit şi stau lipsit de toată virtutea şi sănătatea.

Trupul meu a slăbănogit, sufletul meu s-a umplut de răutate, duhul meu a slăbit, voinţa mea s-a stricat, toate se îneacă şi suferă înlăuntrul meu.

Izbăveşte-mă, Doamne, de toată apăsarea sufletească prin care trec cu dreptate şi pe care au pricinuit-o multele mele păcate. Eu sunt cel care am greşit pentru această pustiire şi pieire a sufletului meu. Egoismul m-a stăpânit, nepăsarea m-a înrobit, lenevirea m-a apropiat de ceasul morţii.

Iartă-mă, Doamne, şi vindecă netrebnicul meu suflet, îndepărtează de la mine duhul cel viclean care-mi aduce această nepăsare nesuferită a sufletului şi a trupului.

Alungă greutatea din inima mea. Slobozeşte-mi sufletul şi trupul de akedie, de deznădejde, de moarte. Eu de bunăvoie le-am adus în sufletul meu pe toate acestea.

Amin!"

Bitcoin consumă mai multă energie electrică decât România... Infanteriştii marini români vor participa la un exerciţiu multinaţional în Bulgaria, împreună cu militari din alte şase ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x