Căutare Live

Rugăciunea care te scapă imediat de pagubă, ghinion și dușmani!

În fiecare an, pe data de 24 iunie, creștinii din întreaga lume sărbătoresc nașterea Sfântului Ioan Botezătorul. Acesta este și momentul în care poți scăpa de necazuri, pagubă și dușmani!

În fiecare an, pe data de 24 iunie, creștinii din întreaga lume sărbătoresc nașterea Sfântului Ioan Botezătorul. Acesta este și momentul în care poți scăpa de necazuri, pagubă și dușmani!

Tot ce ai de făcut este să rostești rugăciunea Sfântului Ioan Botezătorul, cel despre care se spune că ar fi ocrotitor de energii negative, ghinion, pagubă și dușmani, potrivit legendei. Ca efectele să fie și mai puternice și să te poți bucura de protecție divină, atunci rostește rugăciunea Sfântului Ioan Botezătorul timp de nouă zile la rând.

Nu ar strica nici să pui rugăciunea sau o iconiță în portofel sau în geantă, ca să fii sigur că ai mereu asupra ta un obiect ce te protejează de rele și dușmani.

Rugăciunea care te scapă imediat de pagubă, ghinion și dușmani!

Rugăciunea Sfântului Ioan Botezătorul

„O, Mergătorule înainte al Domnului și Botezătorule al lui Hristos, mari și multe sunt vredniciile date ție de la Dumnezeu, fiindcă tu de proorocii cei vechi ai fost proorocit. Tu, după făgăduință și proorocie îngerească, te-ai și născut…

Roagă pe Preamilostivul Dumnezeu ca, cu a Sa nebiruită putere, să mă păzească în toată vremea de primejdiile văzuților și nevăzuților vrăjmași, să mă sprijinească cu a Sa milă la vreme de ispită și să mă întărească cu darul Său.

Pentru rugăciunile Preasfintei și Preacuratei Stăpânei noastre de Dumnezeu Născătoarea și Pururea Fecioara Maria, ca să pot răbda până la sfârșit toate necazurile, ispitele, durerile și suferințele, ca și întristările veacului acestuia de acum.

Și așa, prin mijlocirea sfintelor și preaputernicelor tale rugăciuni, să dobândesc mila lui Dumnezeu și a Mântuitorului nostru Iisus Hristos în ceasul cel de pe urmă al sfârșitului meu. Amin!”.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Un parc de joacă pentru copii cu elemente medievale, inaugurat în Târgu Mureș. Cât a costat...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri