Antena Căutare

Să alegi între propria viaţă şi viaţa copilului tău! O româncă a aflat că are cancer în timpul sarcinii și a refuzat tratamentul. Cutremurător!

Să alegi între propria viaţă şi viaţa copilului tău. E drama unei mame care a decis, fără să clipească, să-şi salveze pruncul. Roxana a aflat, în luna a patra de sarcină, că are cancer osos. A ales să-şi aducă fetiţa pe lume, cu orice preţ.

Să alegi între propria viaţă şi viaţa copilului tău. E drama unei mame care a decis, fără să clipească, să-şi salveze pruncul. Roxana a aflat, în luna a patra de sarcină, că are cancer osos. A ales să-şi aducă fetiţa pe lume, cu orice preţ.

Abia în ziua în care Maya s-a născut, Roxana a început lupta pentru propria ei viaţă. Medicii i-au amputat piciorul şi i-au dat o singură şansă: un tratament în Turcia, pentru care tânăra are nevoie de noi toţi.

Anul trecut, la numai 26 de ani, Roxana a aflat că este însărcinată, dar şi grav bolnavă. Că banala durere pe care o avea la genunchi ascunde o maladie cumplită: cancer osos.

A fost pusă în faţa unei decizii teribile: să fie mamă sau să trăiască. Să-şi salveze pruncul sau să se salveze pe ea. Era deja însărcinată în luna a patra, iar tratamentul i-ar fi pus copilul în pericol de moarte.

Roxana a decis să pătreze sarcina, cu orice preţ

A amânat tratamentul, până când a născut-o pe Maya. 28 septembrie 2016 - a fost ziua în care fetiţa a venit pe lume. Prematur. În aceeaşi zi, Roxana şi-a pierdut piciorul. Medicii i l-au amputat, ca să-i salveze viaţa.

Pentru fetiţa ei, Roxana a trecut peste traumă şi peste durerile cumplite. A sperat că totul va fi bine. Dar, într-o noapte, din senin, a simţit că se sufocă. Şi a aflat că are metastaze la plămâni.

Încă o dată, Roxana s-a aruncat în lupta pentru viaţă. Medicii i-au dat o singură şansă: un tratament agresiv şi foarte scump, într-o clinică din Turcia. 3.500 de euro costă fiecare intervenţie. Iar ca să trăiască, ea are nevoie de luni întregi petrecute în spital. Deja nu mai poate respira singură. Vrea să lupte.

Maya are acum patru luni. E un copil iubit mai presus de viaţă, născut dintr-un sacrificiu suprem. Împreună, îi putem dărui cel mai frumos dar: o copilărie alături de mama ei.

Astăzi este mare sărbătoare! Mii de români îi poartă numele acestui sfânt! Ce NU trebuie să faci pentru a fi ferit de re... Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Vine, vine priiiiimăvara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x