Antena Căutare

Arestat, după ce s-a înjunghiat în gât, autoincendiat, apoi și-a dat foc la locuință

Un bărbat din județul Satu Mare a fost reținut după ce a încercat să se sinucidă, prin autoincendiere, apoi a dat foc locuinței. Cetățeanul a fost găsit intoxicat cu fum, iar la gât prezenta o plagă.

Duminică după amiază la ora 15:26 dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Turulung, scrie presasm.ro.

Atât bărbatul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, cât și fiul acestuia de 35, au avut nevoie de îngrijiri medicale, ambii fiind preluați de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportați la UPU Satu Mare pentru continuarea investigațiilor.

Bărbatul ar fi încercat să se sinucidă prin autoincendiere, iar apoi a dat foc locuinței. El prezenta o plagă înjunghiată la gât și o ușoară intoxicație cu fum.

La fața locului s-au deplasat atât pompierii, cât și reprezentanți ai Poliției,

Forțele de intervenție au reușit să imobilizeze bărbatul, apoi situația a fost preluată de către pompieri. Aceștia au intervenit pentru localizarea și lichidarea focarelor din trei încăperi și din podul imobilului.

Investigațiile preliminare arată că bărbatul ar fi pus în mod intenționat focul în trei încăperi și în podul casei, fiind reținut.

A ars structura de lemn a acoperișului în întregime și s-au degradat doua camere și bucătăria, inclusiv materiale combustibile (mobilier, textile) și aparatura electrocasnică din interiorul acestora, scrie aceeași sursă.

sursa foto: presasm.ro

Vânător cercetat penal după ce a împușcat trei câini... Scandalul din Ditrău, detalii neștiute! De ce s-au revoltat oamenii pe muncitorii din Sri Lanka, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x