Antena Căutare

S-a înregistrat un nou record. Un fost șef de penitenciar primește, în fiecare lună, 40.000 de lei!

Gheorghe Bălășoiu, fost șef de penitenciar la Colibași și procuror la Curtea de Apel din Pitești este omul cu cea mai mare pensie din România

Gheorghe Bălășoiu, fost șef de penitenciar la Colibași și procuror la Curtea de Apel din Pitești este omul cu cea mai mare pensie din România.

Potrivit portalului România Curată, Bălăşoiu s-a pensionat în 2005, pe vremea când calculul pensiei de serviciu se făcea potrivit unui algoritm simplu: 80 la sută din venitul brut realizat în ultima lună de activitate înainte de data pensionării. El cumula salariul de comandant de penitenciar cu cel de procuror. Aşa a ajuns fostul director de la Penitenciarul Colibaşi să aibă o pensie de peste 30.000 de lei.

Reglementări ulterioare ale modului de calcul al pensiei de serviciu, precum şi măriri aplicate au condus la pensia de azi: 40.963 de lei, adică peste 9000 de euro pe lună.

Zăpadă în București și în țară?! Meteorologii au făcut anunțul mult așteptat: Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion... Investigație THE SUN: SCLAVII români ai JUCĂRIILOR! Tu știi că ouăle de ciocolată, preferate de copilul tău, ies din niș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x