Antena Căutare

S-a urcat în mașina unui străin, dar a trecut prin momente de coșmar! Ce s-a întâmplat când a ajuns acasă!

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din județul Dâmbovița, a trecut prin momente de coșmar, după ce a luat o mașină ”la ocazie”. 

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din județul Dâmbovița, a trecut prin momente de coșmar, după ce a luat o mașină ”la ocazie”.

Bărbatul a fost luat cu mașina de un tânăr de 25 de ani, care l-a dus până acasă, dar a intrat în curtea lui, l-a bătut şi i-a furat 800 de lei din buzunar.

La scurt timp, însă, el a fost prins de polițiști, în fața cărora a mărturisit că este dependent de jocuri de noroc, motiv pentru care a apelat la acest gest pentru a face rost de bani.

“Mi-a pus piedică şi m-a trântit la pământ. Mi-a pus genunchiul pe gât şi mi-a luat banii din buzunar, opt milioane.”, a mărturisit bărbatul care a precizat, de asemenea, că a fost lovit cu bestialitate.

Soția bărbatului a fost cea care a alertat autoritățile, după ce a văzut starea în care se afla bărbatul ei.

Vine iarna, vine și frigul în sute de școli din România! Situația este îngrijorătoare, cursurile ar putea fi suspendate... Ninge ca-n povești în România! Stratul de zăpadă va depăși 30 de centimetri: Drumarii au intervenit cu utilaje (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x