Antena Căutare

Scandal de proporții! Un judecător cu nouă internări la psihiatrie, în numai doi ani, continuă să împartă dreptatea

E scandal la Tribunalul din Arad după ce cinci judecători au făcut plângere împotriva unui coleg-magistrat cu dosar la psihiatrie.

E scandal la Tribunalul din Arad după ce cinci judecători au făcut plângere împotriva unui coleg-magistrat cu dosar la psihiatrie.

Caius Lăzărescu, un judecător cu nouă internări în numai doi ani, continuă să împartă dreptatea, deşi a adunat pe numele lui o mulţime de plângeri. A avut chiar el dosar penal după ce a condus băut şi a lovit trei maşini în numai 24 de ore.

Parchetul Timişoara a închis cercetarea, iar CSM a pus lacăt pe toate plângerile împotriva judecătorului. Medicii au fost chemaţi în sala unde judecătorul Caius Lăzărescu a intrat să împartă dreptate. A împărţit, în schimb, violenţă.

Pentru că ieşirile judecătorului s-au repetat, cinci colegi au făcut plângeri împotriva lui. Sesizări a făcut şi Tribunalul Arad după ce mai multe persoane s-au declarat nemulţumite de soluţiile pe care le-a dat în diverse dosare. S-a cerut chiar evaluarea medicală a magistratului de o comisie din Minister.

Caius Lăzărescu a fost cercetat penal în februarie de Pachetul Timişoara, după ce a condus băut şi a lovit trei maşini, în numai 24 de ore. Una dintre ele într-o parcare despre care primăria a susţinut la vremea respectivă că este proprietate privată. Deşi drumul de acces are marcaje rutiere. Explicaţiile funcţionarilor publici sunt şi acum ambigue.

Cazul a fost închis de Parchet. Judecătorul a fost suspendat o perioadă şi, după ce CSM a clasat plângerile împotriva lui, a revenit la Tribunal. Câteva luni mai târziu, şi-a scos din arest medicul psihiatru care l-a tratat pentru schizofrenie.

VIDEO ȘOC. Tânără de 18 ani, spulberată pe trecerea de pietoni. Șoferiţa circula cu viteză... Situație de urgență! Tren marfar încărcat cu azotat de amoniu, deraiat la Ditrău!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x